خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشاهنگ مقابله با توهین به قرآن باشیم

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 10 تیر 1402 - 16:28
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم از وزیر امور خارجه خواست تا به صورت هماهنگ با دیگر ملت‌ها و دولت‌ها پیشاهنگ مقابله با توهین به قرآن باشد.
گام،قرآن،پروژه،الكريم،دارالقرآن،مسلمين،منطق،رئيس،سازمان،پشيم ...

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم؛
امروز، شنبه دهم تیرماه، حجت الاسلام علی تقی زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم طی نامه‌ای به حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نوشت: نظر به اتفاق تأسف آور اخیر که منجر به توهین به کتاب مقدس مسلمین، آن هم با مجوز دولتی و اعلام از قبل و محافظت پلیس که در کشور سوئد شد، پیشنهاد می‌شود مراتب مقابله به صورت هماهنگ با دیگر ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و بلکه پیشاهنگ آنان انجام گیرد.
وی افزود: واضح است که این اعمال، زیر پوشش آزادی بیان، طرحی شیطانی و با طراحی گام به گام، با هدف حساسیت زدایی از مسلمین است؛ لذا عدم برخورد با هرکدام از این گامها، قطعاً هزینه‌های بیشتری را در پی خواهد داشت.
آن پیر سفر کرده و رهبر حکیم‌مان چه خوب اصل طراحی را در خشت خام دید و خواست تا سرِ چشمه به یک فتوا ببندد و سلمان رشدی‌ها را به همراه اربابانشان از این پروژه پشیمان نماید.
تقی زاده اضافه کرد: قرآن کریم و پیامبر اکرم (ص) همواره در قلوب مسلمانان با احترام، با عظمت و مقدس خواهند بود و هر ابوجهلی که نمی‌تواند این احترام را ببیند، به سرنوشت همان ابولهب‌های تاریخ دچار خواهد شد که تبّت یدا ابی لهبٍ و تبّ.
ما اغنی عنهُ ماله و ما کسب.
سیاهی نیز بر روی دولت‌هایی خواهد ماند که وحید سعادت طلب‌ها را به جرم آوردنِ نام حاج قاسم سلیمانی محدود می‌کنند و برای دیگری در مراسم قرآن سوزی گارد محافظت می‌نشانند!
وی ادامه داد: شاید آمران این پروژه (طرح) گام به گام، از دیدن سرعت، عمق و وسعت اثرگذاری قرآن به دستپاچگی افتاده اند که چنین تناقضاتی را به جان می‌خرند.
پس بگذار عصبانی و دستپاچه باشند و از این عصبانیت و برانگیختن خشم مسلمین بمیرند.
قل موتوا بغیظکم.
قرآن کریم به شهادت خود، هیچ باطلی را در ساحت مقدسش راه نداده و نخواهد داد، چه رسد به این حرکات سخیفِ واضح‌البطلان!
منطق را باید با منطق جواب داد؛ در کجای دنیا اهانت، لگد و سخافت در برابرِ سخن و منطق، به معنای آزادی بیان فهم می‌شود؟
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به آیه ۸ سوره صف افزود: آنان که به دنبال گذشت از حق خدا هستند، بدانند که این گام اول مسیر دشمن است و مبادا از خطوات شیطان تبعیت کنند.
انتظار از دستگاه فعال دیپلماسی نسبت به دولت‌های قبلی در دولت سیزدهم آن است که به درستی این پروژه را درک کرده و آن را مایه آبروی ملت ایران در میان امت مسلمان قرار دهد و با کنش فعالانه و هوشمندانه خود، دشمن را از گام‌های بعدی پروژه پشیمان گرداند.