خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلل وزارت صمت در راه اندازی سامانه اسقاط خودروهای فرسوده- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | شنبه، 10 تیر 1402 - 14:16
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به ضرورت فعالیت سامانه اسقاط خودورهای فرسوده گفت: تا وقتی این سامانه فعال نشود، اسقاط خودروهای فرسوده هم انجام نمی گیرد.
اسقاط،فرسوده،خودرو،سامانه

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در باره عدم صدور گواهی اسقاط برای ماشین های فرسوده گفت: مسایل مروبط به اسقاط خودرو ها از وزارت راه و شهرسازی به وزارت صمت منتقل شده است اما تاکنون راه اندازی سامانه که ابتدایی ترین کار برای اسقاط ماشین های فرسوده است انجام نشده است.
وی افزود: مشخص نیست، چگونه می خواهند موضوع اسقاط ماشین های فرسوده را بدون راه اندازی سامانه انجام دهند.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات زیادی به دلیل عدم اسقاط خودرو های فرسوده به وجود آمده است گفت: این مسئله مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورده است که می توان به افزایش آلودگی هوا و افزایش مصرف سوخت اشاره کرد.
رفیعی با اشاره به ضرورت انجام اسقاط خودروهای فرسوده گفت:باید وزارت صمت ساز و کارهای مربوط به اسقاط خودرو را به خوبی انجام دهد.
تا سامانه اسقاط خودرو فعال نشود، اسقاط خودروهای فرسوده هم انجام نخواهد شد.
انتهای پیام/