خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حراج بازیکنان سویا به دلیل بدهی سنگین

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 10 تیر 1402 - 12:29
باشگاه سویا اسپانیا آماده است تمام بازیکنان تیم اصلی را بفروشد تا بدهی خود را پرداخت کند.
ليگ،سويا،يورو،اروپا،تيم،بازيكن

به نقل از مارکا، بدهی‌های باشگاه سویا حدود ۹۰ میلیون یورو است، بنابراین مدیران سویا آماده جدایی هر بازیکنی هستند تا خودشان را از شر بدهی خلاص کنند.
فروش یک یا دو بازیکن تمام بدهی‌ها را پوشش نمی‌دهد، بنابراین تیم باید تعداد زیادی بازیکن را در تابستان بفروشد.
فصل گذشته سویا برای هفتمین بار قهرمان لیگ اروپا شد، اما در لیگ اسپانیا دوازدهم شد.
این تیم فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا بازی خواهد کرد.
ارزش کل تیم سویا ۲۰۱.۵ میلیون یورو تخمین زده می‌شود.
گران‌ترین بازیکن این تیم یوسف النصیری مهاجم مراکشی است (۲۰ میلیون یورو).
لوکاس اوکامپوس هافبک آرژانتینی، یاسین بونو دروازه‌بان مراکشی، گونزالو مونتیل مدافع آرژانتینی (هر کدام ۱۲ میلیون یورو) و مارکوس آکونا و رافائل میر ویسنته، مهاجم اسپانیایی (هر کدام ۱۰ میلیون یورو) ارزش دارند.
سویا در فینال لیگ اروپا توانست رم ایتالیا را در ضربات پنالتی در بوداپست مجارستان شکست دهد و برای هفتمین بار قهرمانی در لیگ اروپا را به دست بیاورد و سهمیه حضور در لیگ قهرمانان اروپا را نیز کسب کند.