خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاراتکواندو کار بوشهری افتخارآفرینی کرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 تیر 1402 - 22:57
بوشهر- رئیس هیئت تکواندو استان بوشهر گفت: ششمین مدال علیرضا بخت پاراتکواندوکار بوشهری در رقابت‌های آزاد قهرمانی پاراتکواندو ۲۰۲۳ رقم خورد.
مدال،سيد،آويز،مرداني،بخت،برنز

سید جلال سید مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رقابت‌های آزاد قهرمانی پاراتکواندوی ۲۰۲۳، روز جمعه نهم در شهر «مونتقژی» کشور فرانسه با حضور ۱۴۶ تکواندوکار از ۳۱ کشور جهان برگزار شد که نهایتاً نمایندگان ایران به ۲ مدال طلا و چهار برنز دست یافتند.
وی افزود: در وزن ۸۰- کیلوگرم، علیرضا بخت ملی پوش دشتستانی در دور نخست استراحت کرد و در مراحل یک هشتم و یک چهارم نهایی نمایندگان برزیل و جمهوری آذربایجان را شکست داد.
رئیس هیئت تکواندو استان بوشهر بیان کرد: ملی پوش کشورمان در نیمه نهایی رو در روی «جو» از کره جنوبی قرار گرفت و هشت بر ۳ شکست خورد و گردن آویز برنز را از آن خود کرد.
سید مردانی خاطر نشان کرد: این مدال ششمین مدال پیاپی علیرضا بخت در رویدادهای بین المللی بود، وی پیش از این در رقابت‌های پاراگرندپری ریاض، پاراگراندپری بلغارستان، جام ریاست فدراسیون جهانی ترکیه، جام ریاست فدراسیون جهانی و پاراآسیایی ویتنام صاحب گردن آویز طلا شده بود.