خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه همکاری ذوب آهن با فرعباسی در سایه شایعه انتقال حامد لک- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 09 تیر 1402 - 14:13
باشگاه ذوب آهن بعد از یادآوری ادامه قرارداد این باشگاه با حبیب فرعباسی به نوعی از عدم تمایلش برای جذب حامد لک دروزاه بان مس رفسنجان خبر داد.
رفسنجان،لك،مس،باشگاه،همكاري،سبزپوشان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز هفتم تیر ماه سال جاری، مراسم معارفه محمد ربیعی سرمربی جدید تیم فوتبال ذوب‌آهن در اصفهان برگزار شد.
بعد از این مراسم سبزپوشان پروژه‌های نقل‌وانتقالاتی خود را آغاز کردند که در اولین قدم محمدجواد محمدی دیروز (هشتم تیر ماه سال جاری) رسماً به این تیم منتقل شد.
در این روزها تنور شایعات نقل‌وانتقالاتی پیرامون ذوب‌آهن داغ بوده و در این میان گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر انتقال حامد لک به ذوب‌آهن مطرح شده است.
بعد از انتشار این شایعات باشگاه اصفهانی گفت‌وگویی از حبیب‌ فرعباسی دروازه‌بان فعلی خود منتشر و یادآوری کرد که این دروازه‌بان تحت قرارداد سبزپوشان است.
با این واکنش غیرمستقیم آنها نشان دادند که تمایلی به جذب سنگربان مس رفسنجان ندارند.
البته ناگفته نماند که محمد ربیعی پیش از این با حامد لک در مس رفسنجان همکاری کرده است، بعید نیست که برخلاف نظر باشگاه ذوب‌آهن، سرمربی آن تمایل به جذب شاگرد سابق خود داشته باشد.
هر چند لک برای همکاری با مس رفسنجان هم مشکلی ندارد، چرا که پیش از این سابقه همکاری با ساکت الهامی داشته است.
بررسی‌ها حاکی از آن است که باشگاه ذوب‌آهن در روزهای ابتدایی هفته آتی از خریدهای جدید خود رونمایی خواهد کرد.
انتهای پیام/