سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آبرسانی به ۲۸ روستای شهرستان هلیلان

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 تیر 1402 - 09:29
ایلام-نماینده مردم ایلام در مجلس از آبرسانی به ۲۸ روستای شهرستان هلیلان خبر داد و گفت: اقدامات خوبی در این حوزه در استان صورت گرفته است.
فاضلاب،آبفا،فلاحي،مهران،آب،آبرساني،ايلام،مقرر

به گزارش خبرنگار مهر، سارا فلاحی صبح جمعه در دیدار با جعفری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: برای رفع مشکل آبی آسمان‌آباد مقرر شد به زودی یک تیم کارشناسی برای بازدید و امکان سنجی حفر چاه در این بخش اعزام شود.
وی تصریح کرد: برای نیازمندی‌های سرابله در حوزه آب و فاضلاب و شبکه نیز مقرر شد یک تیم کارشناسی از آبفا به این شهر اعزام شود.
فلاحی عنوان کرد: برای شبکه فاضلاب پوسیده و زیرساخت‌های آبفا در مهران نیز به مدیرعامل این شرکت پیشنهاد داد که برای انجام این مهم از شرکت‌های نفتی مستقر در مهران از محل مسئولیت‌های اجتماعی مطالبه شود.
نماینده مردم ایلام اضافه کرد: آبفا رایزنی‌های خود را در این زمینه با وزارت نفت آغاز می‌کند تا مشکلات زیرساختی آب و فاضلاب شهر مهران که دارای اهمیت زیادی در حوزه اربعین است، هر چه زودتر مرتفع شود.
وی گفت: در خصوص مشکلات شهرستان چوار و تنش آبی آن نیز قول تأمین اعتبار داده شده است.
فلاحی گزارشی از رایزنی خود با رئیس مجلس در خصوص آبرسانی به ۲۸ روستای شهرستان هلیلان و دستور رئیس مجلس در این خصوص اشاره کرد.
وی گفت: حقاً و انصافاً خدمات سپاه در آبرسانی به روستاهای کشور خیلی خوب بوده که جای تقدیر دارد.
نماینده مردم ایلام بیان کرد: ماده ۲۳ فاضلاب ملکشاهی و ماده ۵۶ فاضلاب ایوان گرفته شد که پروژه اخیر دارای پیشرفت ۷۵ درصدی بوده و ۲۵ درصد باقیمانده آن به زودی به مناقصه می‌رود.