خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رنج ورزشکاران آملی از فقر زیرساخت های ورزشی/ انجام تمرینات در سوله های شالی کوبی- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 تیر 1402 - 19:15
ورزشکاران آملی با رنج از نبود زیرساخت ورزشی در این شهرستان تمرینات خود را در سوله های شالی کوبی انجام می دهند.
آمل،ورزشي،سالن،شهرستان،ورزش،قرار،توجه،كشتي،رشته،ورزشكاران،جو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، آمل یکی از شهرستان‌های مازندران است که اگر در نگاه ورزشی مورد سنجش قرار بگیرد با پرورش ورزشکاران نام‌آور در هر رشته‌ای توانسته جایگاه برتر و مناسب را کسب کند.
شهرستانی که با وجود والیبالیست‌های مطرح در لیگ برتر کشوری و حضورشان در مسابقات قهرمانی آسیایی و جهانی به عنوان مهد والیبال استان مازندران خوش درخشیدند.
آمل در رشته کشتی فرنگی با نام‌آوری جهان پهلوان قاسم رضایی با کسب دو مدال المپیکی و یا با قهرمانی جهانی هادی ساروی و امیرحسین زارع حرف‌های بسیاری در این رشته ورزشی خواهد داشت و می‌تواند مهد کشتی آزاد کشور قرار گیرد.
این شهرستان در سایر رشته‌های ورزشی با پرورش بانوی وشوکار قهرمان جهانی صدیقه دریایی و یا در رشته بسکتبال معلولین و جانبازان به سرمربیگری مسعود فلاح و درخشانی این تیم در لیگ برتر و حتی سطح ملی و آسیایی حرف برای گفتن داشته است؛ شهرستانی که طی سال‌های سال با ارائه دو تیم لیگ برتری رشته والیبال با ورود دو شرکت خصوصی کاله و دوشه هراز و اسپانسری در این عرصه باعث شکوفایی و پرورش استعدادهای بسیاری از نوجوانان و جوانان به این رشته ورزشی شده و افرادی چون احمد فتاح، عادل غلامی پس از چند دهه درخشندگی در حضور تیم‌های مختلف کشوری و تیم ملی در جایگاه مربی‌گری قرار گرفتند؛ در کنار این نام آوری ها بهروز عطایی سال‌های سال در عرصه مربیگری تیم والیبال کاله و دوشه هراز، در تیم ملی جوانان و بزرگسالان به خوبی درخشید.
ورزشکارانی که در آستانه قرار گرفتن مسابقات آسیایی هانگژو در عرصه کادر فنی و مربی‌گری و چه در عرصه ورزشکاری برای رقابت در رشته‌های مختلف ورزشی کشورهای آسیایی دعوت شده اند.
با وجود این افتخارآفرینی شهرستان و با وجود چنین ظرفیت‌هایی در آمل، ورزشکاران با کمبودها و مشکلاتی مواجهه هستند که در نشست روسا و نائبان هیئت‌های ورزشی مطرح شد؛ کمبودهایی که بیشتر آن در بخش زیرساختی و کمبودها در این زمینه مشاهده می‌شود و در نشستی با حضور رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان امام جمعه آمل، ذات الله زارعی سرپرست فرمانداری ویژه آمل و هاشم جمشید پناه رئیس اداره ورزش جوانان شهرستان آمل از سوی این نایبان هیئت‌های ورزشی گفته شد.
امید شعبان پور نائب رئیس هیئت والیبال آمل در نشست بررسی چالش های ورزش شهرستان با اشاره به فعالیت تنها سالن اختصاصی والیبال این شهرستان اظهار داشت: سالن 3 هزار نفره ورزشی در اختیار هیئت والیبال بوده و در این مدت علاوه بر برگزاری مسابقات لیگ برتر به همه تیم‌های توپی خدمات می‌دهد.
وی افزود: اکنون اساسی‌ترین مشکل این سالن در امر فنی و بهداشتی است که فرسوده شده و نیاز به بازسازی دارد.
شعبان پور با بیان اینکه برمبنای ماده 27 برخی سالن‌های ورزشی به بخش خصوصی واگذار شد اما این سالن با اجرای این ماده و اجاره 99 ساله امکانات مناسبی ندارد گفت: علاوه بر مشکل سالن، انتقاد دیگر بر عدم نامگذاری مفاخر ورزشی این شهرستان در سطح شهر و یا میادین و بلوارهای شهری است که به چشم نمی‌آید و انتظار می‌رود در شورای نامگذاری به این موضوعات توجه شود.
آمل با فقر زیرساختی در حوزه ورزش روبه‌روست
بابک بهمنی نائب رئیس هیئت کشتی آمل با بیان اینکه کشتی در آمل چندان مورد حمایت قرار نگرفته است و با وجود اینکه حرف اول کشور و استان مازندران را می‌زند به این رشته توجه خاصی نمی‌شود، بیان کرد:در این شهرستان سالن تخصصی قابل توجهی وجود ندارد و فقط یک سالن مناسب برای برگزاری تمرینات کشتی است و این جوابگو نیست.
وی اظهار داشت: زیرساخت‌ها یکی از مهمترین موضوع قابل توجه است که باید مورد توجه قرار داد و آمل به نوعی با فقر زیرساختی مواجه‌ است؛ که لازم است حداقل یک سالن در اختیار نونهالان، نوجوانان و جوانان کشتی قرار گیرد.
رضایی نایب رییس هیات تیراندازی آمل هم با ابراز نارضایتی در برگزاری جلساتی بدون خروجی عنوان کرد: برای هر یک از رشته‌های ورزشی هزینه زیادی می‌شود و نیازمند توجه به رشته تیراندازی هستیم.
توجه به زیرساخت‌های ورزشی در روستاها و بخش‌های مازندران
لیلا موسوی نایب رئیس ژیمناستیک آمل با بیان اینکه بانوان شاغل به دلیل‌ هزینه بالای سالن‌های خصوصی از سالن‌های دولتی استفاده می کنند اما به دلیل ساعت این سالن‌ها این بانوان نمی‌توانند از آن استفاده کافی و لازم را ببرند، افزود: نیاز است به ورزش بخش ها و روستاها توجه شود.
اما هاشم جمشیدپناه رئیس اداره ورزش و جوانان آمل هم در این نشست با اشاره به فعالیت 51 هیئت ورزشی در این شهرستان اظهار کرد: با شناسایی 32 نخبه ورزشی پیش‌بینی حضور 15 ورزشکار و کادر فنی و مربی را از آمل در مسابقات آسیایی هانگژو داریم.
وی افزود: در مسابقات پارا آسیایی حضور 50 درصد از ورزشکاران معلولین و جانبازان از آمل هستند که با حضور این ورزشکاران پیش‌بینی می‌شود که 5 مدال برتری را آملی ها در این مسابقات به خود اختصاص دهند.
جمشیدپناه با بیان اینکه با وجود مشکلات زیرساختی در بین هیئت‌های ورزشی تمام مربیان و ورزشکاران در رده‌های سنی مختلف تلاش‌شان را برای کسب مدال قهرمانی به کار می‌برند، گفت: برای رفع مشکلات سه کارگروه با حضور روسای هیئت‌های ورزشی در ورزش و جوانان تشکیل می‌شود تا خواسته‌های این هیات‌ها مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: خانه‌های تخصصی و زمین اختصاصی برای رشته‌های ورزشی ماشین‌سواری، تیراندازی، کشتی و سایر رشته‌ها وجود ندارد و در مورد سالن پیامبر اکرم شهرستان نیز قرار است با نشست جداگانه مشکلات اساسی مورد بررسی قرار گیرد.
حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان امام جمعه آمل هم عنوان کرد: شهرستانی که ورزشکاران ملی و بین‌الملی دارد در تجهیز یک سالن تخصصی مشکل دارد که واقعا جای تعجب دارد و باید برای رفع این مشکل توجه اساسی شود.
وی افزود: اداره ورزش ابتدا باید استراتژی و برنامه، امکانات و مقالات پیشرو در رشته‌های ورزشی را نوشته و به دفتر امام جمعه انتقال دهند تا از مشکلات این نهاد آگاهی یابیم؛چرا که نیاز به توجه بیشتر به جوانان است تا برای شکوفایی استعدادهای آنها اقداماتی انجام شود.
حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی در عرصه ورزشی از سوی وزارت ورزش
رضا حاجی‌پور نماینده آمل در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه طی دو سال‌گذشته کسب 70 مدال طلا برای شهرستان حائز اهمیت است و این افتخار بزرگی برای کشور و استان به شمار می آیدگفت: طی دو سال گذشته فاز اول سالن پنج هزار نفری با رایزنی‌های بسیار با وزارت ورزش اتمام و به بهره‌برداری رسید و پروژه سالن ورزشی وزنی نیز امسال افتتاح می‌شود.
وی با اشاره به ساخت سالن صخره‌نوردی به عنوان تنها سالن بزرگ در استان مطرح کرد:استعدادهای رشته‌های ورزشی در آمل بسیار هستند و ظرفیت در این شهرستان با وجود شرکت‌های خصوصی و سرمایه‌گذاری به وفور دیده می‌شود اما نیاز به حمایت ورزشکاران داریم و نبود سالن کشتی در آمل و مشکلات کشتی‌گیران با وجود ورود شرکت کاله بر ساخت سالن و نیمه‌کاره بودن آن پیگیری‌های لازم با وزارت ورزش انجام شده است.
قرارداد 99 ساله تنها سالن ورزشی آمل هیچ توجیه‌ای ندارد
ذات الله زارعی سرپرست فرمانداری ویژه آمل نیز در پایان این نشست با بیان اینکه اکثر طرح‌های عمرانی روستاهای آمل اتمام و به بهره‌برداری رسیده است، گفت: ورزش یک امری که در اسلام به آن تاکید شده و آموزش دو رشته شنا و تیراندازی تاکید شده است.
زارعی با بیان اینکه هر هزینه در عرصه ورزشی در واقع سرمایه‌گذاری است که در درازمدت برای توسعه کشور آورده دارد عنوان کرد: هیج سالن ورزشی نباید برای سال‌های طولانی واگذار شود و با وجود استعدادهای شهرستان اصلا توجیه ندارد که یک سالن قرارداد 99 ساله بسته شود و جایگاه یک ورزشکار نیست که در سوله شالی کوبی به تمرین بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: نسبت به تعیین ساعات فعال سالن برای بانوان شاغل نیاز است تدابیری اندیشیده شود و نسبت به استفاده این سالن‌ها برای بانوان اقدامات لازم تدبیر شود.
انتهای پیام/