خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای پایش هوشمند از اولویت‌ها در بنادر کشور است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 تیر 1402 - 18:14
بوشهر- فرمانده یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی گفت: اجرای پایش هوشمند با هدف ارتقای کیفی خدمات حفاظتی و انتظامی در اولویت یگان حفاظت بنادر کشور قرار دارد.
بنادر،يگان،حفاظت،بوشهر،استان،دريانوردي

به گزارش خبرنگار مهر، حمید بیرانوند بعد از ظهر پنج شنبه در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: اجرای سیستم پایش هوشمند می‌تواند در حوزه مأموریتی و به تبع آن بکارگیری هدفمند منابع انسانی همگام با طرح‌های توسعه در بنادر نقش بسزایی ایفا کند.
وی بیان کرد: نقش پیشگیرانه یگانه حفاظت ظرفیتی بسیار مهم و راهبردی است که باید بیش از پیش در خدمت بنادر کشور قرار گیرد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در ارزیابی‌های صورت گرفته یگان حفاظت بنادر استان بوشهر نیز بخوبی در اجرا مأموریت‌های تعیین شده ایفای نقش داشتند که این رویکرد بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز گفت: این یگان تأمین امنیت پایدار بنادر با هدف ایجاد آرامش خاطر برای تجار و بازرگانان را در اولویت‌های اصلی خود قرار داده است.
شهریار محمدزاده افزود: یگان حفاظت بنادر استان بوشهر همچنین ارتقای سخت افزازی و نرم افزاری را در جهت افزایش بهره‌وری کارکنان به صورت ویژه دنبال می‌کند.