خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صحبت‌های هادی حجازی‌فر در «مرصع»/ عروسکی‌ها به شبکه چهار می‌روند

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 08 تیر 1402 - 14:56
برنامه «مرصع» از شبکه چهار در جدیدترین قسمت خود به 2 موضوع «دین در آیینه هنر» و «تئاتر عروسکی» می‌پردازد.
برنامه،مرصع،عروسكي،پنجشنبه،هنري،هنر،ساعت،آيينه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، «مرصع» مجله هنری شبکه چهار سیما است که با اجرای اسماعیل باستانی هر پنجشنبه ساعت ۱۹ روی آنتن می‌رود.
این برنامه ضمن ارائه اخبار و رویدادهای هنری روز در فواصل مختلف با چهره‌ها و فعالان هنری گفتگو می‌کند.
گفتگوهایی که هر یک در زمان‌بندی‌های کوتاه انجام می‌شود تا برنامه با سرعت و ریتم بالایی به تولید برسد.
جدیدترین قسمت از این برنامه با ۲ موضوع در بخش‌های مختلف «دین در آیینه هنر» و همچنین «تئاتر عروسکی» امروز پنجشنبه هشتم تیر پخش می‌شود.
عبدالحمید قدیریان هنرمند نقاش، نویسنده و طراح صحنه فیلم و سریال ها در بخشی از برنامه درباره جلوه دین در آیینه هنر سخن می گوید.
همچنین عادل بزدوده فعال در حوزه نمایش‌های عروسکی و منوچهر اکبرلو منتقد کارشناسان این برنامه هستند که درباره موضوع این قسمت و نمایش‌های عروسکی به بحث می‌پردازند.
همچنین در بخشی از «مرصع» با هادی حجازی‌فر دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران_ مبارک گفتگو می‌شود.
برنامه «مرصع» با اجرای اسماعیل باستانی به تهیه‌کنندگی فرزام محبی، سردبیری محمد بخشایش و کارگردانی کیانوش الطافی در گروه ادب و هنر شبکه چهار تولید می‌شود.
بخش میز خبر برنامه هم بر عهده عطیه موذن است.
«مرصع» هر پنجشنبه ساعت ۱۸:۵۰ پخش و بازپخش این برنامه جمعه‌ها ساعت ۱۲:۱۵ است.