خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویق برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری الجزایر

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 15:42
تلویزیون الجزایر از عدم برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در تاریخ چهارم ژوئیه خبر داد.
انتخابات،الجزاير،اساسي،قانون،كشور،شوراي

تلویزیون الجزایر از عدم برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در تاریخ چهارم ژوئیه خبر داد.
به گزارش ایسنا، تلویزیون الجزایر به نقل از شورای قانون اساسی این کشور بر غیرممکن بودن برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری که برای چهارم ژوئیه برنامه ریزی شده بود، خبر داد.
براساس اعلام شورای قانون اساسی الجزایر، با این حساب انتخابات مذکور به تعویق می‌افتد.
پیشتر قرار بود شورای قانون اساسی بیانیه‌ای برای تبیین اقدام بعدی در سایه خودداری کاندیداها از شرکت در انتخابات منتشر کند.
طبق قانون اساسی الجزایر، عبدالقادر بن صالح، رئیس جمهوری موقت تا حداکثر ۹۰ روز که طی آن انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، اداره امور را در دست دارد.
احمد قاید صالح، رئیس ستاد کل ارتش الجزایر که در حال حاضر قدرتمندترین فرد در دولت این کشور به شمار می‌رود، تاکنون با خواسته‌های اصلی معترضان از جمله به تعویق انداختن انتخابات و برکناری تمامی شخصیت‌های نظام سابق این کشور مخالفت کرده است اما مخالفان برای ۱۵ جمعه تظاهرات کرده و خواستار تحقق بخشیدن به خواسته‌هایشان هستند.
انتهای پیام