خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرعت وزش باد در استان بوشهر افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 تیر 1402 - 10:57
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: سرعت وزش بادهای شمالی روی دریا و در سطح استان بوشهر از روز جمعه تا اواسط هفته آینده افزایش می‌یابد.
استان،وزش،دريا،شمالي،فراساحل

طلیعه محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که طی امروز و فردا وضعیت جوی و دریایی استان در اغلب ساعات آرام است اما در فراساحل استان در برخی از ساعات با وزش بادهای شمالی دریا تا حدودی مواج خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از روز جمعه تا اواسط هفته آینده، سرعت وزش بادهای شمالی روی دریا و در سطح استان افزایش می‌یابد که در این مدت، ضمن افزایش تلاطم دریا، احتمال خیزش گردوخاک محلی نیز دور از انتظار نیست.
وی گفت: آسمان استان بوشهر طی ساعت‌های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش بینی می‌شود.
محمدی تصریح کرد: جهت وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۲۸ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و در فراساحل شمالی و مرکزی گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتی‌متر و در فراساحل شمالی و مرکزی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر پیش بینی می‌شود.