خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای بیش از۲۳هزار واحد خون در گیلان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 تیر 1402 - 09:29
رشت- مدیرکل پایگاه انتقال خون گیلان با اشاره به اهدای بیش از ۲۳ هزار واحد خون در سه ماهه نخست امسال گفت: در حال حاضر نیازمند گروه های منفی خون هستیم.
خون،نفر،اهداي،اهدا

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک پاکدل اظهار کرد: در ۳ ماه گذشته ۲۶ هزار و ۸۲۸ نفر برای اهدای خون به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۲۳ هزار و ۶ واحد خون به بیماران نیازمند اهدا شد.
پاکدل با اشاره به اینکه خونگیری نسبت به سال گذشته نیم درصد افزایش داشته است، افزود: از این تعداد مرد ۲۲ هزار و ۲۶۶ نفر آقایان و ۷۴۰ نفر را بانوان تشکیل داده‌اند که به ترتیب ۹۷ و ۳ دهم درصد افزایش داشته است.
وی گفت: از این تعداد اهدا کننده ۱۳ هزار و ۱۶۲ نفر مستمر، ۳ هزار و ۳۱۱ نفر برای نخستین بار و ۶ هزار و ۵۳۳ نفر اهداکنندگان باسابقه بودند.
مدیرکل انتقال خون گیلان با اشاره به نیاز مبرم مراکز درمانی گیلان به برخی گروه‌های خونی کمیاب افزود: اهدا کنندگان برای اهدای خون به پایگاه‌های سیار و ثابت مراجعه و با اهدای خون خود جان بیماران نیازمند بستری در مراکز درمانی گیلان را نجات دهند.