خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکوم به قصاص در کردستان از چوبه دار رهایی یافت- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 تیر 1402 - 23:17
چهارمین رضایت اولیاء دم از قصاص در سال جاری در استان کردستان رقم خورد.
صلح،پرونده،استان،عمد،سازش،اخذ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسین حسینی اظهار داشت: با تلاش صلح یاران و سفیران صلح استان، یک فقره پرونده قتل عمد در شهرستان مریوان پس از چندین سال با اخذ رضایت اولیای دم به صلح و سازش بین طرفین ختم شد.
وی با بیان اینکه با این اقدام محکوم به قصاص از پای چوبه دار رهایی یافت، گفت: در این پرونده پس از احراز وقوع قتل عمد برای قضات دادگاه کیفری یک استان، حکم قصاص صادر و در دیوانعالی کشور نیز به تایید رسید.
رئیس‌کل دادگستری استان کردستان افزود: پس از طی 7 سال و برگزاری چندین جلسه صلح و سازش میان طرفین پرونده، در نهایت صبح امروز و در هفته قوه قضاییه، خانواده قاتل موفق به اخذ رضایت کتبی از اولیای دم شدند و از خون مقتول گذشتند.
حسینی تصریح کرد: با اخذ این رضایت به همت و تلاش صلح یاران و سفیران صلح استان، چهارمین پرونده قتل عمد در سال جاری منجر به صلح و سازش شد.
انتهای پیام/481/