خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یوز تلف شده در محور میامی ـ سبزوار ماده و بدون شناسنامه بود- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 تیر 1402 - 15:44
یوز تلف شده در محور میامی ـ سبزوار، ماده و جزو یوزهای بدون شناسنامه و شناسایی نشده منطقه توران بوده است.
تسنيم،يوز،حفاظت،زيست،محيط

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ‌بهرامعلی ظاهری؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان اظهار کرد: متاسفانه امروز، بار دیگر یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در حوالی منطقه‌ای موسوم به چاه قنات واقع در محور ترانزیتی میامی ـ سبزوار براثر برخورد با خودروهای عبوری دچار سانحه و تلف شده است.
بر اساس اطلاعات کسب شده از سوی خبرنگار تسنیم از دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست، یوز تلف‌شده ماده و جزو یوزهای بدون شناسنامه و شناسایی نشده منطقه توران بوده است.
بر اساس این گزارش، ذخایر و اندام‌های ژنتیکی این یوز برای استفاده در آینده به بانک رویان منتقل خواهد شد.
انتهای پیام/