خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان تهرانی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 تیر 1402 - 15:18
تفاهم‌نامه مشترک ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران امضا شد.
مركز،تهران،وكلا،مشاوران،قضائيه،محله،حقوقي،قوه،شهروندان،رسمي

تفاهم نامه مشترک معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه به منظور ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در ۲۲ سرای محله شهر تهران با حضور حسن عبدلیان پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مهدی اقراریان، عضو شورای اسلامی شهر تهران به امضا رسید.
حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: یکی از وظایفی که قانون‌گذار راجع به ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه بر عهده مرکز ما گذاشته است، حفظ و احیای حقوق عامه است.
وی افزود: بر این اساس توافقنامه‌ای صورت گرفت تا در سرا‌های محله مشاوران حقوقی به مشکلات مردم رسیدگی کنند چرا که آگاهی مردم به قانون و نکات آن بسیار اندک است.
محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این باره گفت: همرمان با هفته قوه قضائیه و در راستای ارائه خدمات آموزشی به گروه‌های مختلف جامعه و توانمند سازی شهروندان با آگاهی‌بخشی حقوقی و فرهنگ سازی و ارتقای دانش حقوقی آنها، همچنین رویکرد تعاملی با سازمان‌های فعال در حوزه حقوق شهروندی، امضای تفاهم نامه مشترک با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه‌قضائیه به منظور ارائه خدمات حقوقی رایگان به شهروندان در سطح سرا‌های محله برای عموم شهروندان به مناسبت هفته قوه‌قضائیه در دستورکار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه با امضای این تفاهم‌نامه کار در ۲۲ سرای محله آغاز می‌شود، عنوان کرد: ۳۵۲ سرای محله و خانه‌های زیر مجموعه این سرا‌ها رابطه وسیعی با مردم در سطح محلات برقرار کرده اند.
یکی از خدماتی که در این سرا‌ها تقدیم مردم می‌شود حوزه آموزش شهروندی است با شعار رسیدن به شهروند متعالی خدمت رسانی می‌کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز به دلایلی، چون پیچیدگی‌های دنیای مدرن اگر دانش مردم بالا نرود، دچار مشکل می‌شوند و در پس آن آسیب خواهند دید افزود: یکی از مراکزی که می‌تواند به بالا بردن دانش شهروندان از آسیب دیدگی آن‌ها جلوگیری کند، مرکز وکلا است و امیدواریم دایره همکاری‌ها و خدمت رسانی به مردم را به مرور گسترده‌تر کنیم تا کار به نفع مردم شهر به سرانجام برسد.