خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: نظامیان روس در برابر شورش ایستادند/ مسکو: پرونده شورش واگنر بسته شد- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 06 تیر 1402 - 14:45
رئیس جمهوری روسیه در سخنانی درباره شورش اخیر واگنر از مردم و ارتش این کشور تقدیر کرد.
روسيه،شورش،پوتين،اعلام،واگنر،كرملين،مسلحانه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ولادیمیر پوتین در سخنانی میان نظامیان روسیه، خواستار گرامی نگه‌داشته شدن یاد و خاطره قربانیان شورش بیست و چهارم ژوئن (شورش واگنرها) شد و تأکید کرد سربازان روس در زمانی دشوار در برابر شورشی ایستادند که به هرج‌ومرج تبدیل شده بود.
پوتین خطاب به ارتش روسیه گفت: تصمیم و شجاعت شما و همچنین تحکیم جامعه، نقشی تعیین‌کننده در سرکوب شورش ایفا کرد.
رئیس‌جمهوری روسیه در ادامه تصریح کرد: تحرک سریع و دقیق نیروهایمان مانع قربانی شدن غیرنظامیان شد.
پوتین در ادامه گفت: ارتش و مردم به صفوف شورشیان نپیوستند.
از سوی دیگر کرملین اعلام کرد: اطلاعاتی درباره رسیدن پریگوژین (رئیس شرکت امنیتی خصوصی واگنر) به بلاروس نداریم.
کاخ ریاست‌جمهوری روسیه افزود: حل بحران شورش، اساساً به تلاشهای رئیس جمهور پوتین و اراده وی برای جلوگیری از حرکت رخدادها به‌سمت بدترین سناریو برمی‌گردد.
کرملین اعلام کرد: قرار گرفتن جامعه روسیه کنار پوتین در بالاترین سطح خود قرار دارد.
بسته‌شدن پرونده شورش مسلحانه واگنرها در روسیه
سازمان امنیت فدرال روسیه اعلام کرد: پرونده شورش مسلحانه (عناصر واگنر) در بیست و چهارم ژوئن، در روسیه بسته شد.
انتهای پیام/+