خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ هزار پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال وبختیاری ارجاع شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 تیر 1402 - 12:57
شهرکرد_سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: ۸ هزار پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال وبختیاری ارجاع شد.
فقره،تعزيرات،كالا،حوزه،حكومتي،پرونده،چهارمحال،بختياري،مختومه ...

به گزارش خبرنگار مهر، سعید فلاح ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، در خصوص عملکرد تعزیرات حکومتی در سال گذشته اظهار کرد: در یک سال گذشته در حوزه کالا و خدمات ۵ هزار و ۷۳۰ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان واصل شده است.
وی افزود: از این تعداد پرونده ۴ هزار و ۹۷ فقره از سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، ۵۵۱ فقره از سازمان جهاد کشاورزی استان، ۵۷۰ فقره از اتاق اصناف و ۴۷ فقره از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به تعزیرات ارجاع شدند.
سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در همین راستا ۵ هزار و ۸۰۲ فقره از پرونده‌های ارجاع شده به تعزیرات منجر به صدور حکم شده، ۱۲۵ فقره در حال بررسی و با توجه به مدت زمانی که برای پرونده‌های منظور شده است، پیش‌بینی می‌شود مابقی ظرف ۱۰ روز آینده به نتیجه برسد.
فلاح عنوان کرد: مدت زمان لازم برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به حوزه کالا، خدمات و بهداشت ۱۰ تا ۱۳ روز و پرونده‌های قاچاق کالا و ارز بین ۲۰ روز تا یک ماه است.
وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۳۹ پرونده در حوزه دارو و درمان به تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری واصل شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد سه فقره با مشارکت بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دو فقره با مشارکت بازرسان جهاد کشاورزی، ۱۹ فقره با مشارکت بازرسان اتاق اصناف و یک هزار و ۱۰۰ فقره با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بوده است.
فلاح اضافه کرد: یک هزار و ۱۴۶ پرونده حوزه بهداشت، دارو و درمان مختومه شد که بخشی از آن‌ها مربوط به پرونده‌های سال گذشته بوده است و ۱۲ فقره باقی مانده نیز در دست رسیدگی است.
وی بیان کرد: در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز یک هزار و ۳۷۸ پرونده به تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری ارجاع شد که از این تعداد یک هزار و ۴۸۷ فقره پرونده مختومه و ۱۵۲ پرونده باقی مانده است.
سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در مجموع کل پرونده‌های وارد شده به این اداره کل ۸ هزار و ۲۴۷ فقره بود که از این تعداد با احتساب پرونده‌های باقی مانده از قبل ۸ هزار و ۴۳۵ پرونده مختومه اعلام شد.
فلاح تصریح کرد: ارزش ریالی محکومیت‌های اعمال شده برای پرونده‌های تخلف ارجاع شده به تعزیرات حکومتی در سال گذشته شامل ۶۸۶ هزار میلیارد و ۳۴۳ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان در حوزه کالا و خدمات و ۲۹ هزار میلیارد و ۷۰۸ میلیون و ۵۴۲ هزار تومان در زمینه بهداشت، دارو و درمان است.
وی اظهار داشت: بیشترین تخلفات کشف شده در چهارمحال و بختیاری در زمینه کالا و خدمات عدم درج قیمت با یک هزار و ۸۴۰ مورد، گران‌فروشی ۷۵۱ مورد، عدم ارائه فاکتور خرید ۵۱۹ مورد، عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی ۴۸۹ مورد، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ۲۹۶ مورد، کم فروشی و تقلب ۲۷۵ مورد، عدم رعایت مقررات نظام صنفی ۱۴۱ مورد و عرضه خارج از شبکه ۱۳۳ مورد است.
سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۵ هزار و ۱۲۴ پرونده وارد شعبه اجرای احکام این اداره‌کل شده است که از این تعداد ۴ هزار و ۹۳۳ فقره مختومه شده است، افزود: در حوزه کالا و خدمات ۳ هزار و ۴۸۸ فقره، در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز ۸۶۳ مورد وارد و ۸۳۱ مورد از این پرونده‌ها مختومه شده است، در بحث قاچاق کالا و ارز نیز ۷۷۱ پرونده وارد و ۶۹۸ فقره مختومه شد.
فلاح ادامه داد: حوزه عملکرد تعزیرات حکومتی در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز است.
وی عنوان کرد: در زمینه کالا و خدمات نظارت بر عملکرد متولیان واحدهای صنفی، تولیدی و توزیعی صورت می‌گیرد، علاوه بر واحدهای صنفی، رعایت بهداشت در اصناف مربوطه بررسی می‌شود، در این حوزه عمده کار توسط دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد انجام و به تعزیرات ارجاع می‌شود.
سرپرست اداره‌کل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این اداره‌کل در کنار ناجا، جهاد کشاورزی، صمت، منابع طبیعی و آبخیزداری، شیلات و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه قاچاق کالاهای مصرفی، بهداشتی و آرایشی ورود می‌کند.