خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانمارک آموزش اف- ۱۶ برای خلبانان اوکراینی را آغاز کرد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 05 تیر 1402 - 19:00
وزارت دفاع دانمارک از آغاز آموزش جنگنده‌های اف- ۱۶ برای خلبانان اوکراینی خبر داد.
اف،اوكرايني،خلبانان،دانمارك،جنگنده،آموزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزونی یورور نیوز، دولت دانمارک امروز دوشنبه اعلام کرد که آموزش خلبانان اوکراینی برای استفاده از جت‌ های اف- ۱۶ آغاز شده است.
«ترولز لوند پولسن» سرپرست وزارت دفاع دانمارک در این خصوص اضافه کرد که کشورش به عنوان عضو ناتو «گامی برای شروع آموزش بیشتر به خلبانان اوکراینی برداشته است».
به گفته سرپرست وزارت دفاع دانمارک، خلبانان اوکراینی باید ۶ تا ۸ ماه آموزش بگذرانند تا امکان ارسال هواپیمای اف-۱۶ دانمارکی (برای کی یف) به واقعیت تبدیل شود.
دانمارک از سوی دیگر، ۲۷ جت جنگنده اف- ۳۵‌ سفارش داده که قرار است جایگزین اف- ‌۱۶ های بالای ۴۰ ساله این کشور شود.
جابجایی جت‌ های جنگنده اف- ۳۵‌ از اواخر سال ۲۰۲۳ تا پایان سال ۲۰۲۵ انجام خواهد شد.
اوکراین مدت‌ هاست برای درگیری های جاری با مسکو درخواست جت‌ های جنگنده غربی را داده است.
ایالات متحده و سایر کشورهای ناتو در ابتدا تمایلی به این کار نداشتند، اما اخیرا موافقت کرده‌ اند که خلبانان اوکراینی آموزش‌ های لازم برای اف- ۱۶ را ببینند.
هرچند هنوز هیچ کدام از این کشورها متعهد به تحویل این جنگنده‌ ها نشده‌ اند.