سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهدای دفاع مقدس نقطه عطف تاریخ کشور در دفاع از تمامیت ارضی هستند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 تیر 1402 - 17:41
رشت- راوی دوران دفاع مقدس، نقش شهدا در دفاع از تمامیت ارضی کشور را نقطه عطف تاریخ دانست و گفت: اخلاص و شجاعت شهدا نبردی نابرابر را به دفاع از عزت و شرف هر ایرانی منتهی کرد.
دفاع،يادواره،گيلان،شهيد،فرهنگي،شهدا،آموز،مقدس

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد احمدیان بعد از ظهر دوشنبه در یادواره ۱۶۴ شهید فرهنگی و ۸۵۰ شهید دانش آموز گیلان در رشت، نقش شهدا در دفاع از تمامیت ارضی کشور را نقطه عطف تاریخ دانست و گفت: اخلاص و شجاعت شهدا نبردی نابرابر را به دفاع از عزت و شرف هر ایرانی منتهی کرد و نقشه‌های شوم زیاده خواهان عالم را بی اثر کرد.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه جنگ علیه ملت ایران همچنان ادامه دارد، افزود: جنگ امروز فرهنگی، اقتصادی و ترکیبی است تا ذهن جوانان خلاق و آینده ساز کشور را از حقایق تعالی بخش این سرزمین منحرف کند.
وی با تاکید بر حفظ بصیرت و تعمق و تأمل در حماسه‌های بی بدیل دوران دفاع مقدس گفت: اگر جوانان از باطن شوم دشمنان با خبر شوند، اتحاد ملی تقویت شده و آینده‌ای پر افتخار رقم می‌خورد.
محمد فائزی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این مراسم برگزاری این یادواره را زمینه ای برای برپایی دومین کنگره‌ی ملی ۸ هزار شهید گیلان در سال آینده عنوان کرد و افزود: تا پایان امسال ۳ یادواره شهدای دانش آموز و فرهنگی در استان برگزار خواهد شد.