۷۶۴ نفر در حوزه سیستان راهی مراکز درمانی شدند
زاهدان- مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: در روزهای اخیر طوفان و ریزگردها، در سیستان ۷۶۴ نفر از مردم منطقه را راهی بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی کرده است.

مجید محبی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در چند روز گذشته و با وزش باد و شدت گرفتن آن، شاهد خیزش گرد و غبار در منطقه سیستان بودهایم که براثر حجم ذرات معلق در هوا و براساس آمار دریافت شده تاکنون ۷۶۴ نفر از مردم راهی بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی شدهاند.
وی اظهار کرد: در مجموع ۶۴۹ نفر از کل مراجعه کنندگان به مراکز درمانی به صورت سرپایی از خدمات درمانی بهرهمند شده و مرخص شدند و ۱۱۵ نفر نیز همچنان بستری بوده و در حال سیر مراحل درمانی خود هستند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص صحت خبر فوت یک نفر به دلیل ریزگردها، تاکید کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر این موضوع به دست ما نرسیده است.
شایان ذکر است به دلیل خشکسالیهای دو دهه اخیر و افزایش روزهای دارای ذرات معلق بیش از حد استاندارد، بیماریهای تنفسی به مثل سل در سیستان به میزان قابل توجی رشد داشته است.