خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 تیر 1402 - 12:29
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بر اساس نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، طی امروز و فردا با تغییر جهت جریان به سمت جنوب، رطوبت نسبی و شرجی هوا در سطح استان بوشهر افزایش می‌یابد.
استان،وزش،هواشناسي،بوشهر،باد

طلیعه محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، طی امروز و فردا با تغییر جهت جریان به سمت جنوب، رطوبت نسبی و شرجی هوا در سطح استان افزایش می‌یابد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از روز چهارشنبه با استقرار جریان شمالی، در بعد از ظهرها وزش باد و غبار محلی از پدیده‌های مورد انتظار تا پایان هفته خواهد بود.
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده غالباً صاف همراه با غبار محلی و افزایش رطوبت و شرجی هوا، در برخی ساعات در سواحل جنوبی وزش باد خواهد بود.
محمدی تصریح کرد: جهت وزش باد متغیر، غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی، با سرعت ۱۰ تا ۳۴ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: ارتفاع موج دریا امروز ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر، فردا ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.