خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۷۳.۵ میلیون دلاری استرالیا به اوکراین

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 05 تیر 1402 - 10:34
استرالیا بسته جدید ۷۳.۵ میلیون دلاری شامل کمک‌های نقدی و نظامی را به اوکراین ارسال می‌کند.
دلار،اوكراين،استراليا،كمك

به گزارش مشرق، آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا امروز دوشنبه اعلام کرد که دولت او بسته کمکی جدیدی به ارزش ۱۱۰ میلیون دلار استرالیا (۷۳.۵ میلیون دلار آمریکا) به اوکراین ارائه خواهد کرد.
آلبانیز خاطرنشان کرد که این بسته شامل ۷۰ وسیله نقلیه نظامی، شامل ۲۸ خودروی زرهی، مهمات توپخانه ۱۰۵ میلی متری و ۱۰ میلیون دلار برای سازمان ملل جهت کمک به نیازهای بشردوستانه در اوکراین در بحبوحه جنگ این کشور با روسیه خواهد بود.
آلبانیز گفت: «این حمایت اضافی تفاوت واقعی ایجاد خواهد کرد و به مردم اوکراین کمک خواهد کرد که همچنان در مواجهه با جنگ شجاعت زیادی از خود نشان دهند.»
با کمک‌های جدید اعلام شده، کل کمک استرالیا به اوکراین از زمان شروع جنگ اکنون به ۷۹۰ میلیون دلار استرالیا می‌رسد که ۶۱۰ میلیون دلار آن شامل کمک نظامی می‌شود.