خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۸۰۰ تن مواد مخدر توسط ایران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 تیر 1402 - 09:56
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف ۸۰۰ تن مواد مخدر توسط جمهوری اسلامی ایران علیرغم ایجاد موانع ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکا خبر داد.
مواد،مخدر،مبارزه،مؤمني،قاچاق،ايران،ياريگران

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با حضور مقامات لشکری و کشوری اظهار داشت: گزارش جهانی نشان می‌دهد قاچاق مواد مخدر در حال گسترش است و استفاده از اینترنت در قاچاق مواد بیشتر شده است.
وی افزود: در افغانستان در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل ۳۰ درصد قاچاق مواد افزایش و همچنان بزرگترین تولید کننده تریاک و رتبه دوم کانابیس است.
سردار مؤمنی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران با کشف ۸۰۰ تن مواد مخدر و روان گران بالاترین کشف مواد مخدر را داشته و جایگاه اول جهان را در این حوزه دارد.
برنامه‌های راهبردی اولویت بندی شده و ضربه به بنیاد مالی قاچاقچیان از جمله اولویت‌ها است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: پیشگیری از مصرف مواد مخدر از موضوعات کلیدی کشور است و تشکیل ۴۸ هزار کانون یاریگران در مدارس و توانمندسازی گروه‌های هدف از این برنامه‌ها است
وی اظهارداشت: در ۱۵ استان توسط خیرین، مجمع یاریگران راه اندازی و ظرفیت نگهداری معتادین ۱۲۴ درصد افزایش داشته است و ایران راهبر مقابله‌ای و پیشگیری دارد.
مؤمنی گفت: تحریم‌های ظالمانه چالش‌های متعدد در مسیر مبارزه با مواد مخدر ایجاد کرده ولی جمهوری اسلامی ایران همچنان با قوت مسیر را ادامه داده است.