بهره مندی بیماران خاص تأمین اجتماعی از حمایت های ویژه صندوق بیماری های صعب العلاج- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی از تبادل اطلاعات این سازمان و سازمان بیمه سلامت و فراهم شدن امکان بهره مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، شهرام غفاری اظهار داشت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در خصوص چگونگی بهرهمندی بیماران خاص و صعبالعلاج تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی از مزایای صندوق حمایتی بیماران خاص و صعبالعلاج در اولین جلسه شورای هماهنگی سازمانهای بیمهگر پایه که در تاریخ دهم خرداد با حضور مدیران عامل سازمانهای تأمین اجتماعی، بیمه سلامت ایران و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار شد، مقرر شد سازمان تأمین اجتماعی نسبت به نشاندار کردن بیمهشدگان مشمول صندوق حمایتی بیماران خاص و صعبالعلاج اقدام کند.
وی افزود: امکان نشاندار شدن بیماران توسط پزشک در سامانه نسخهنویسی فراهم شده و مدیریتهای درمان تأمین اجتماعی استانها نیز از طریق تشکیل پرونده در پورتال معاونت درمان، نسبت به نشاندار کردن بیماران خاص و صعبالعلاج اقدام خواهند کرد.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: تبادل اطلاعات بیماران نشاندار شده و مشمول صندوق از طریق وبسرویس از ابتدای تیرماه توسط واحد فناوری سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت فراهم شده است.
سهم دارو و خدمات بیمهشدگان مشمول صندوق حمایتی بیماران خاص و صعبالعلاج بر اساس قوانین موضوعه پس از کسر سهم بیمه پایه و تکمیلی بهصورت متمرکز توسط سازمان بیمه سلامت ایران محاسبه و پرداخت خواهد شد.
دکتر غفاری همچنین از بازنگری و توسعه خدمات مشمول بیماران خاص خبر داد و گفت: در حال حاضر 3632 خدمت اعم از ویزیت، دارو، خدمات پاراکلینیکی، کار درمانی و...
ویژه بیماران خاص، تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی و صندوق حمایت از بیماران خاص صعبالعلاج قرار دارند.
براساس گزارش روابطعمومی سازمان تأمین اجتماعی، بیماریهای خاص و صعبالعلاج به آن دسته از بیماریهایی گفته میشود که در جامعه عمومیت ندارد و برای درمان نیازمند شرایط ویژهای است.
این بیماریها، درمان دائمی ندارد و عوارض آنها تا پایان عمر همراه بیمار میماند.
طبق بند (ن) تبصره 17 قانون بودجه 1401 حمایتهای ویژهای برای این دسته از بیماران در نظر گرفته شده و صندوق ویژهای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است.
موضوع فعالیت این صندوق، فراهمآوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامتمحور مرتبط با بیماری خاص و صعبالعلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبتهای دورهای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن که است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.
انتهای پیام/