دستگیری 1100 نفر از سوداگران مرگ در هرمزگان- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم
جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: در سال گذشته 1100 نفر از سوداگران مرگ و فعالان حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سرهنگ مهرداد مشوق در آیین گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر اظهارداشت: مجموعه فراجا در سطح کشور بر اساس قانون و تکلیف و وظیفهای که دارد همواره به دنبال مبارزه با سوداگران مرگ بوده است و در کنار این مهم نیز وظیفه آموزش و آگاهیبخشی نیز غفلت نکرده است.
وی افزود: اگر میزان 80 تن مواد مخدری که در سال گذشته و بیش از 100 تن موادمخدری که در سال 1400 کشف شد، کشف نمیشد امروز قطعات تبعات شوم آن را در جامعه شاهد بودیم و کار بسیار سختتر میشد.
مشوق، عنوانکرد: در سال گذشته بیش از 1100 نفر از سوداگران مرگ و فعالان حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان دستگیر شدند ضمن اینکه 2800 نفر از خردهفروشان مواد مخدر که در محلات اقدام به فروش میکردند نیز دستگیر و روانه زندان شدند.
جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان، بیانکرد: نقطه قوت و قدرا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جوانان عزیز هستند و اگر اقدامات مبارزهای و مقابلهای با بحث مواد مخدر در کشور وجود نداشته باشد بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور در معرض تهدید جدی قرار خواهد گرفت.
وی عنوانکرد: فراجا بیش از 4 هزار شهید و 16 هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم میهن اسلامی کرده است و ما افتخار داریم که این مسیر را محکم و با صلابت طی کنیم چنانچه بیش از 540 عملیات در سال گذشته انجام شده است که طی آن 65 تن مواد مخدر در حوزه انتظامی کشف شده است.
این مقام انتظامی بیانکرد: در سال 1400 با بیش از 400 عملیات تعداد کشفیات بالاتری نسبت سال 1401 داشتیم که نشان میدهد ضربه بنیانهای مالی و برخورد با قاچاقچیان اصلی و عمدهفروشان در دستورکار قرار دارد و امیدواریم بتوانیم در این عرصه سربلند باشیم.
سرهنگ مشوق عنوانکرد: استان هرمزگان 43 شهید والا مقام را در راه مبارزه با موادمخدر تقدیم میهن اسلامی کرده است که یکی از این عزیزان یعنی شهید مریدی بیش از 123 تن کشفیات مواد مخدر در طول خدمت داشته است که نشان میدهد پلیسی در تراز انقلاب اسلامی بوده است.
تجارت مواد مخدر یک تجارت پرسود و کثیف است
احسان کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان نیز اظهار داشت: تجارت مواد مخدر یک تجارت پرسود و کثیف در جهان است که مشکلات بسیاری را برای جوامع مختلف ایجاد میکند.
وی افزود: ایران به لحاظ جغرافیایی در مسیر بینالمللی ترانزیت مواد مخدر قرار گرفته است چرا که همسایه شرقی ما افغانستان، 35 درصد از تولید ناخالصی که دارد مربوط به بحث مواد مخدر است.
کامرانی بیانکرد: 90 درصد تریاک مصرفی در جهان و 80 درصد از مواد مخدر دنیا ماحصل فعالیتهای همسایه شرقی ایران است بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و لازم است جامعه بینالملل نیز با التفات به نقش ایران اسلامی در این جبهه به کمک ما بیاید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان عنوانکرد: جمهوری اسلامی ایران هزینههای زیادی را در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم میکند و جانهای عزیزی در این راه از بین رفته است که حاصل قرار گرفتن در مسیر ترانزیت مواد مخدر از افغانستان به اروپاست و با توجه به اینکه سازمان ملل متحد دفتری برای مبارزه با مواد مخدر دارد لازم است از کمکهای بینالمللی نیز در این عرصه بهره ببریم.
وی تصریحکرد: جامعه بینالمللی باید قسمتی از هزینههای مبارزات جمهوری اسلامی ایران با مواد مخدر را پرداخت کند و بر همین مبنا بر ما است که به دنبال احقاق حق خود از جوامع بینالمللی برویم و اگر این مهم محقق نشده است برای این است که به درستی دنبال آن نرفتهایم.
کامرانی ابراز داشت: در بحث موادمخدر هر چه در حوزه پیشگیری تلاش بیشتری کنیم کمتر در حوزه درمان متحمل هزینهها خواهیم شد لذا ابتداعا باید در حوزه ایمانی، اخلاقی کار کنیم اما قانونهای بازدارنده نیز باید ایجاد شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشانکرد: برخی از قوانین بازدارندگی لازم را ندارند که باید اصلاح شوند و از طرفی مبارزات نیز باید هوشمندانه تر شود چنانچه امروزه ترانزیت مواد مخدر بروز شده و حجم عظیمی از ورود مواد مخدر به استان از طریق دریا انجام میشود
وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش استان نیز باید پای کار مبارزه با مواد مخدر بیایند چرا که باور داریم هر چه قدر که حضور دانشآموزان در فضای مجازی بیشتر شود آسیبها نیز افزایش خواهد یافت از این رو باید کاری کنیم که حضور دانشآموزان را در حوزههای مختلف افزایش پیدا کند و مشارکتها را در حوزههای اجتماعی بالا ببریم.
انتهای پیام/864/.