بیش از 50 درصد برنامه های سازمان تبلیغات استان مرکزی مربوط به حوزه رسانه ها است- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
سرپرست تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: بیش از 50 درصد برنامه های سازمان تبلیغات استان مرکزی مربوط به حوزه رسانه ها است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام جواد فراهانی پیش از ظهر امروز در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه استان مرکزی با اشاره به رویکرد تحولی سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار داشت: سازمان رویکرد تحولی را مبنای کار خود قرار داده است و سعی بر این است در گام دوم مسیر تحولی را پیش بگیریم و اهداف سازمان را با سرعت بیشتری به نتایج مطلوب برسانیم.
وی افزود: در حوزه محتوایی، حوزه بانوان ارزش بالایی دارد، این در حالی است که ظرفیت بانوان بسیار مغفول باقی مانده است، در فضایی که مقام معظم رهبری برای همه جهاد تبیین را فریضه واجب دانستند نیاز است از پرچمداران مسیر تببین که بانوان هستند برای استفاده کرد، بانوان تنها قشری هستند که میتوانند پرچمداری این حوزه را عهدهدار باشند.
سرپرست تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه در طول تاریخ وظیفه اصلی جهاد تبیین برعهده زنان و بانوان بوده است و بانوان همواره پرچم اسلام را برافراشتند، گفت: در موضوع عفاف و حجاب گمشده اصلی شناسایی نشدن میدان جنگ است، جنگ رسانهای بازی را به سمت ضعف دینداری مردم کشانده است، در حالی که این امر تنها جو رسانهای است، کمتر از 10 درصد از جامعه ما به سمت بیحجابی و کشف حجاب میروند که این امر نشان میدهد علاقه درصد بیشتری از بانوان جامعه بر کشف حجاب نیست.
فراهانی ادامه داد: در فضای رسانهای به قدری خرده روایت غلط رسانههای معاند زیاد شده که جامعه بیدین جلوه داده شود و نیاز است در این زمینه تبیین صورت گیرد، در حوزه بانوان نیاز به تلاش بیشتری است و ظرفیت بانوان امسال بیشتر دیده شده و در این حوزه شبکههای مختلف بانوان در شهرستانهای مختلف شکل گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت حوزه جوانان تصریح کرد: حوزه نوجوانان با ضعفهایی روبهرو است که در این راستا قرارگاه نوجوانان تاسیس شده است و چند رویداد نوجوانانه از جمله رویداد "نوآوین" و "دختران حاج قاسم" تدوین شده که در تابستان امسال برگزار میشود.
سرپرست تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان کرد: امسال بیش از 50 درصد برنامههای سازمان تبلیغات مربوط به حوزه رسانهها است و از بیشترین نیرو در این حوزه استفاده میشود، مجتمع تخصصی "ماهور" در این راستا شکل گرفته که بهزودی افتتاح میشود، برنامه مرکز تخصصی ماهور، نوآفرین، فرهنگی و رسانهای است به جهت اینکه بتوان در فضای رسانهای آموزشهای عمومی و اختصاصی را برای عموم برگزار کنیم.
فراهانی عنوان کرد: در فضای رسانهای تربیت "کنشگران رسانهای" و تربیت "انسان رسانهها" در اولویت قرار دارد، چرا که این قشر در نقش آفرینی بسیار تاثیرگذار هستند و به نوعی بتوان در لحظههای فرهنگی از این انسان رسانهها استفاده کرد.
وی اضافه کرد: امروزه بحث هویت در استان مرکزی نمایان و داغ شده است، استان مرکزی استان امامین انقلاب است و بخش زیادی از عمر خود را در استان سپری کردند در این راستا دبیرخانه بینالمللی گفتمان انقلاب امامین انقلاب شکل گرفته است، در فضای سالگرد ارتحال امام راحل حدود 35 نفر راوی در کاروانها به آموزش و روایت گفتمان امام (ره) پرداختند به جهت اینکه استان مرکزی به مرکز ترویج گفتمان انقلاب تبدیل شود.
سرپرست تبلیغات اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: سالهای گذشته سند مدیریت مسجد در استان تدوین و ابلاغ شد و سازمان تبلیغات کارهای مساجد را پیگیری میکرد، اما به دلایل مختلف کار امور مساجد مغفول باقی ماند و تقریبا چندین ماه به همین حالت رها شد و این امر نارضایتیهای متعددی را در حوزههای مختلف ایجاد کرد، مجدد با اصلاحاتی مقرر شد کار سازمانی مساجد پیگیری شود و در دستور کار قرار گرفت.
فراهانی بیان کرد: کارگروه قرآن و عترت در سنوات گذشته ذیل ارشاد فعالیت میکرد، اما هم اکنون دبیر کارگروه به سازمان تبلیغات رسید و در دو بخش مردمی و نخبگانی و بخش اداری و اجتماعی تقسیم شد، در این راستا در 10 محله هفتهای یک شب برنامه جهاد تبیین انجام میشود.
وی با بیان اینکه باید با استفاده از برنامههای تمرکززدایی به سمت تمرکززدایی محلهمحوری پیش رفت، گفت: اکرام و احیا عنوان مناسبت برنامههای غدیر است و در این راستا برنامههای متنوعی تدارک دیده شده است، در طرح اکرام 110 موکب برنامهریزی شده همچنین 56 ایستگاه صلواتی خواهیم داشت.
سرپرست تبلیغات اسلامی استان مرکزی انتقال روحانیون مستقر را یکی دیگر از چالشها برشمرد و افزود: در استان مبلغین روحانی مستقر روستا در غالب روحانیون هجرت کار میکنند، مسئولیت ما از روحانیون برداشته نشده، نشست صمیمی با طلاب برگزار میشود به طوری که باید شبکه امامت به عنوان بازوان تبلیغی سازمان قرار گیرد.
فراهانی با اشاره به خلعهای حوزه عفاف و حجاب عنوان کرد: بسیاری از افراد معتقدند موضوع عفاف و حجاب با پند اصلاح میشود و در این حوزه سیاستهای تذکر و انسانی و پند مناسب است در حالی که موضوع عفاف و حجاب بیشتر از پند و بند؛ نیازمند تدبیر است، نخستین شرط تدبیر گفتوگو است و بنابراین است فضای گفتوگو را در حوزه عفاف و حجاب ایجاد کنیم و از طرفی آماده برگزاری نشستهای گفتمانی برای دستگاههای مختلف هستیم.
وی ادامه داد: رویکرد عملیاتی ما در حوزه عفاف و حجاب اشتباه است و برای تدبیر هم به اشتباه عمل میکنیم، برای اجرای خوب نیاز به تدبیر خوب وجود دارد و تدبیر باید توامان با مهربانی باشد، در این راستا سیاست گفتمانسازی توامان با مهربانی در 5 نقطه شهر به عنوان پاتوق تدبیر شده است.
انتهای پیام/711/