خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی مروج جوانی جمعیت و فرزندآوری باشند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 04 تیر 1402 - 13:01
رشت - استاندار گیلان با تاکید بر لزوم بکارگیری شیوه‌های نوین در تبلیغ گفت: هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی مروج جوانی جمعیت و فرزندآوری باشند.
مذهبي،ديني،جامعه،عباسي،گيلان،گسترش،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر اسدالله عباسی ظهر یکشنبه در دیدار با مدیران و کارکنان تبلیغات اسلامی استان گیلان اظهار کرد: تشکل‌های دینی و مذهبی به شکل خودجوش و مردمی اداره می‌شود و این مهم به یمن انقلاب اسلامی تحقق یافته است.
وی با اشاره به نقش تشکل‌های دینی و مذهبی در معنویت بخشی جامعه افزود: تشکل‌های دینی نقش مهمی در معنویت بخشی جامعه ایفا می‌کند و لذا باید روح ایمان و تقوا را در جامعه گسترش دهند.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم بکارگیری شیوه‌های نوین در تبلیغ اضافه کرد: بسط و گسترش آموزه‌های دینی با شیوه‌های نوین و به روز امکان‌پذیر است.
عباسی با بیان اینکه ساختار زندگی بشر دستخوش تغییر شده است، گفت: فعالیت‌های دینی و تبلیغی باید متناسب با رفتارهای روز دنیا انجام گیرد تا مؤثر واقع شود.
وی با اشاره به تلاش‌های دشمن در راستای تضعیف روحیه ایمان و خودباوری در جامعه، افزود: فعالیت‌های مذهبی و تبلیغی پیش نیاز مهم و اثر گذار در جنگ نرم و شناختی است.
استاندار گیلان با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی مسئولیت سنگینی در جامعه دارند، گفت: تشکل‌ها و هیئت‌های مذهبی در ترویج فرهنگ ناب اسلامی و ارتقای سطح بصیرت جامعه تلاش کنند.
عباسی با اشاره به شرایط بحرانی جمعیت و فرزندآوری، اضافه کرد: هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی مروج جوانی جمعیت و فرزندآوری باشند و از تریبون‌های خود برای گسترش این امر تلاش کنند.