نرخ اعتیاد در استان کردستان پایین تر از میانگین نرخ کشوری است- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
فرمانده انتظامی کردستان گفت: استان کردستان در بحث اعتیاد با همراهی مردم وضعیت نسبتا بهتری در مقایسه با سایر استان های کشور دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار علی آزادی پیشاز ظهر امروز در همایش بزرگداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و تجلیل از فعالان اجتماعی این عرصه که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با 4 هزار شهید راه مبارزه با مواد مخدر سردمدار مقابله با این بلای خانمانسوز است.
وی افزود: در کردستان مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از این آسیب اجتماعی و مقابله با آن در اولویت اول قرار دارد.
فرمانده انتظامی استان کردستان خاطرنشان کرد: استان کردستان در بحث اعتیاد با همراهی مردم وضعیت نسبتا بهتری در مقایسه با سایر استانهای کشور دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه مواد مخدر میتواند بسترساز بسیاری از آسیبهای اجتماعی باشد، گفت: طلاق، خشونت در منزل، قتل، سرقت، همسر و کودک آزاری از جمله ناهنجاریهای اجتماعی هستند که باعث و بانی آن اعتیاد است.
آزادی تصریح کرد: رواج و گسترش اعتیاد با آلوده کردن جوانان میتواند آسیبهای بسیاری جدی را با خود به همراه داشته باشد، بنابراین باید همه با هم با تقویت حس مسئولیتپذیری در جامعه با این معضل مبارزه کنیم.
دبیر شوارای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان یادآور شد: استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی میتواند نقش اساسی در پیشگیری و درمان اعتیاد در جامعه را عهدهدار باشد، از اصحاب رسانه انتظار میرود در این راستا ما را یاری کنند.
آزادی ابراز داشت: با احداث کمپ ماده 16 قدم مؤثری در کمک به ترک اعتیاد در استان برداشته شد.
مراکز پژوهشی و دانشگاهی کردستان برای مبارزه با اعتیاد پای کار بیایند
اسماعیل زارعیکوشا استاندار کردستان نیز اظهار داشت: یاریگر همبودن در بحث مبارزه با اعتیاد امری بسیار مهم است که باید به آن توجه شود.
صرف جمعآوری معتادان متجاهر و نگهداری آنها هدف نیست بلکه بهبودی و بازگشت به زندگی سالم هدف فعالیتهای میدانی از جمله کمپ ماده 16 است.
استاندار کردستان تصریح کرد: کردستان همواره جزو استانهایی بوده که چهره پاکی از آسیبهای اجتماعی(اعتیاد) داشته است.
در استان کردستان به نسبت آنچه که باید باشیم و بودهایم شرایط مناسبی نداریم و نیاز به کار جدی در این زمینه داریم.
زارعیکوشا بیان کرد: برای همگرایی بیشتر و مبارزه مردمی با معضل اعتیاد باید جامعه دانشگاهی، اساتید و مراکز پژوهشی این حوزه به میدان بیایند تا رویکردهای درست در مبارزه با امر اعتیارد تدوین شود.
وی اذعان داشت: امروز آحاد جامعه و خانوادههای کردستانی از آسیب اعتیاد ناراحت هستند، بنابراین باید راهکاری اندیشیده شود تا این آسیب مولد در جامعه برچیده شود.
استاندار کردستان ضمن اشاره به اینکه ریشه بسیاری از آسیبها به اعتیاد برمیگردد، هشدار داد: ابتلا به اعتیاد میتواند باعث نابودی فرد در همه زمینههای اجتماعی و فرهنگی شود.
زارعیکوشا با ذکر اینکه استفاده از ظرفیتهای مستعد کردستان میتواند عامل مؤثری در مبارزه با اعتیاد باشد، اظهار کرد: نیاز است تا حوزه اقتصادی استان را تقویت کنیم.
باید دانست که تمامی معضلات اعتیاد به مشکلات مالی برنمیگردد.
بخشی، معاون قرارگاه بقیه الله(عج) نیز در ادامه ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار کرد: امیدواریم در تمام کشور و کردستان معضل اعتیاد ریشهکن شود.
وی افزود: آرمان ما در جمهوری اسلامی امروز رسیدن به جامعه و تمدن اسلامی است و این امر تنها با حرکت مردم ممکن است.
معاون قرارگاه بقیه الله(عج) تصریح کرد: مردم خودشان باید در زمینههای اجتماعی حضور یابند، بنابراین لازم است تا یاریگران اجتماعی در جامعه تکثیر شوند.
بخشی بیان کرد: برای بهتر انجام دادن کارها لازم است تا کار جمعی بر کار فردی اولویت یابد.
در پایان از خانواده شهید اقبال غفاری و جانباز مصطفی خسروی که در راه مبارزه با مواد مخدر استان کردستان شهید و جانباز شدند، تجلیل شد.
انتهای پیام/487/.