سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح امنیتی عراق برای عید قربان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 03 تیر 1402 - 21:00
فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد طرح تامین امنیت عید قربان در این کشور آغاز شده است.
عمليات،فرماندهي،ستاد،عراق،طرح

تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد که طرح امنیتی این کشور برای تامین امنیت ویژه عید قربان از امروز آغاز شد.
براساس گزارش الفرات نیوز، الخفاجی درباره ابعاد این طرح گفت که این طرح شامل تشدید تلاش‌های اطلاعاتی است.
او به حمله هوایی امروز در کرکوک که منجر به هلاکت شماری از تروریست‌ها شد، اشاره کرد و آن را جزء عملیات پیش دستانه برای تامین امنیت مناسبت‌ها دانست.
سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق به دستور فرماندهی ستاد عملیات بغداد برای حضور امنیتی و حفاظت از مراکز تجاری و تفریحی که دارای تجمعات بشری نظیر بوستان‌ها است، اشاره کرد.
پیشتر محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در جلسه هیئت دولت دستور داده بود که تعطیلات عید قربان از روز سه شنبه ۲۷ ژوئن ۲۰۲۳ آغاز شود و تا یکشنبه ۲ ژوئیه ادامه داشته باشد.