خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برقراری بیش از ۴۷۰ هزار تماس با خط «ملی اعتیاد»

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 03 تیر 1402 - 17:45
رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: بیشترین سوال تماس‌گیرندگان با خط «ملی اعتیاد» در مورد مصرف مخدر «گل» بوده است.
اعتياد،خط،ملي،تماس،پيشگيري،استان،اعتيادآور،سوالات

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جدیدترین گزارشات جمع‌آوری شده از میزان تماس‌های موفق سال ۱۴۰۱ با خط «ملی اعتیاد»، گفت: در سال گذشته بیش از ۴۷۰ هزار نفر با خط ملی اعتیاد تماس گرفتند که بالغ بر ۸۰ درصد آن‌ها زن بوده‌اند و اغلب در جایگاه همسر و مادر قرار داشتند.
خانم ماریت قازاریان با بیان اینکه بیشترین سوال تماس‌گیرندگان درمورد ماده اعتیادآور «گل» بوده است، افزود: پس از «گل»، «تریاک» بیشترین علت تماس با خط «ملی اعتیاد» طی سال گذشته گزارش شده است و «شیشه» و «حشیش» به ترتیب در رتبه‌های بعدی علت تماس با خط ملی اعتیاد عنوان شده‌اند.
وی درمورد علت سوالات مردم درخصوص پیشگیری از اعتیاد گفت: هرچقدر آگاهی مردم درمورد اعتیاد و مواد اعتیادآور افزایش می‌یابد به همان نسبت سوالات مردم نیز بیشتر خواهد شد.
به همین دلیل هر بار که سازمان بهزیستی کارزار‌های رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد را راه‌اندازی می‌کند، به طور عجیبی تعداد تماس‌ها با خط ملی اعتیاد نیز افزایش می‌یابد.
خانم قازاریان افزود: این موضوع نشان می‌دهد که سوالات بیشتری در ذهن مردم بیدار شده است؛ و بعضی مواقع مادرانی با خط «ملی اعتیاد» تماس می‌گیرند که هیچ شخصی از اعضای خانواده‌شان مصرف‌کننده مواد اعتیادآور نیست؛ اما به دلیل اینکه دارای فرزند هستند برای آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر تماس می‌گیرند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر تماس گیرندگان با خط «ملی اعتیاد» مربوط به استان تهران است، تصریح کرد: پس از استان تهران، بیشتر تماس‌ها مربوط به استان کرمان و چهارمحال و بختیاری است و به همان نسبت کمترین میزان تماس‌ها نیز مربوط به استان یزد و سیستان و بلوچستان می‌باشد.
رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: برخی از تماس‌ها مربوط به سوالاتی در مورد اسامی برخی از موادی است که تاکنون نام آن‌ها به گوش نخورده است و چنانچه مشاوران خط «ملی اعتیاد» با این موارد مواجه شوند عموما به تماس‌گیرنده اعلام می‌کنند برای دریافت اطلاعات جدید طی دو سه روز آینده مجدد با این خط تماس بگیرند تا اطلاعات صحیح در اختیارشان قرار گیرد.