ازسرگیری درگیریها در لیبی پس از آرامش یک هفتهای
نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی لیبی موفق شدند یک هواپیمای اماراتی را در محور "السوانی" در جنوب غرب طرابلس سرنگون کنند.

نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی لیبی موفق شدند یک هواپیمای اماراتی را در محور "السوانی" در جنوب غرب طرابلس سرنگون کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، فعالان شبکههای اجتماعی فایل ویدیویی و تصاویری را از لاشه یک هواپیمای شناسایی منتشر کردند که بر روی آن نوشته شده بود که این هواپیما ساخت کشور امارات متحده است.
مجددا درگیری میان نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فائز السراج و نیروهای خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی از سرگرفته شده و طبق گزارش یک منبع پزشکی در بیمارستان "الهریش" واقع در درنه، در پی انفجار دو خودروی بمب گذاریشده در جنوب شهر درنه سه تن کشته و ۱۱ تن دیگر زخمی شدند.
در همین راستا، پس از برقراری آرامش یک هفتهای مجددا درگیریها در جنوب طرابلس در محورهای "خلة الفرجان"، "عین زارة" و "الرملة" در جنوب طرابلس از سرگرفته شده است.
نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی لیبی اعلام کردند که به پیشروی خود در محورهای فرودگاه طرابلس و "یرموک" در جنوب طرابلس ادامه میدهند.
این نیروها در بیانیهای اعلام کردند که این پیشروی پس از حملات توپخانهای دقیق به پایگاههای حفتر صورت میگیرد.
در همین راستا، محمد قنونو، سخنگوی نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی اظهار کرد، نیروهای وفاق در محورهای یرموک، الرملة، وادیالربیع، عین زاره، البریة و السوانی واقع در جنوب طرابلس در هماهنگی گستردهای قرار دارند و مناطق گستردهای که در آن خودروهای نظامی اماراتی و تجهیزات نیروهای حفتر در آن تخریب شده بودند، پاکسازی شدهاند.
در همین حال، رسانههای لیبیایی نزدیک به خلیفه حفتر از کشته شدن خالد نجم الترهونی، افسر نظام القذافی در محور "خلة الفرجان" در جنوب طرابلس خبر دادند.
این رسانهها اعلام کردند که الترهونی در درگیریها با نیروهای دولت وفاق ملی کشته شد.
از سوی دیگر، سفارت آمریکا در لیبی خواستار توقف تنش و از سرگیری روند مذاکرات تحت نظارت سازمان ملل شد.
این سفارتخانه نسبت به بمباران بیمارستان موسسه ملی نفت در طرابلس و حملات اخیر به تاسیسات نفتی ابراز نگرانی کرد.
لیبی از زمان سقوط نظام معمر القذافی، دیکتاتور این کشور در سال ۲۰۱۱ غرق در بیثباتی بوده و در پی حمله نیروهای حفتر در چهارم آوریل به طرابلس شاهد درگیریهای شدید است.
دولت وفاق ملی و نیروهای ارتش مستقر در شرق یکدیگر را به کمک گرفتن از مزدوران بیگانه و استفاده از حمایت نظامی ارائه شده از سوی گروههای خارجی متهم میکنند.
انتهای پیام