خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار سازمان ملل به رژیم صهیونیستی درباره اوضاع در کرانه باختری

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 02 تیر 1402 - 18:12
سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست هرچه سریع‌تر به اقدامات خود در کرانه باختری پایان دهد.
باختري،كرانه،اقدامات،فولكر،اشغالي

سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست هرچه سریع‌تر به اقدامات خود در کرانه باختری پایان دهد و درباره خارج شدن اوضاع از کنترل هشدار داد.
به گزارش پایگاه العربی الجدید، «فولکر ترک» کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور حقوق‌بشر درباره خارج شدن اوضاع از کنترل در کرانه باختری هشدار داد.
فولکر ترک در‌این باره گفت: عملیات قتل اخیر، اقدامات خشونت‌بار و نیز اظهارات تند فقط طرف‌های درگیر را به پرتگاه خواهد کشاند.
اسرائیل فورا باید به اصلاح سیاست‌های خود در کرانه باختری اشغالی همسو با معیار‌های حقوق‌بشر بین‌المللی از جمله دفاع از زندگی و احترام به آن بپردازد.
همچنین باید به‌ عنوان یک نیروی اشغالگر به قوانین انسانی بین‌المللی عمل کند و نظم عمومی و امنیت در منطقه اشغالی فلسطینی را تضمین کند.
برای متوقف شدن این خشونت، اشغالگری باید متوقف شود.
در هر دو طرف کسانی که قدرت سیاسی در دستشان است، این را می‌دانند و باید برای تحقق یافتن آن اقدامات فوری اتخاذ کنند.