خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باند حفاران غیرمجاز در کامیاران دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 تیر 1402 - 22:42
کامیاران - فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از شناسایی و دستگیری باند حفاران غیرمجاز آثار تاریخی و باستانی در بخش «موچش» شهرستان کامیاران خبر داد.
غيرمجاز،گزارش،كامياران،زارعي،حفاري،كردستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی شهرستان کامیاران مبنی بر حفاری غیرمجاز در محدوده روستای «شترمل» از توابع بخش «موچش»، بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بر این اساس رئیس دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان، نیروهای پاسگاه انتظامی و مسئول میراث‌فرهنگی کامیاران در محل جرم حضور یافته و از نزدیک در جریان حفاری چند نقطه از محل قرار گرفتند.
زارعی با بیان اینکه در این خصوص ٤ نفر حفار غیرمجاز با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند، افزود: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران میراث‌فرهنگی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گزارش دهند و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نماین د.