خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۳۷۰۰ میلیاردتومان برای اجرای خط انتقال گاز دشتک به نهبندان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 تیر 1402 - 12:06
بیرجند- مدیر عامل شرکت مهندسی و توسعه شرکت ملی گاز ایران گفت: اعتبار در نظرگرفته شده برای مرحله اول طرح انتقال گاز دشتک به نهبندان سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.
گاز،مصرف،نوشادي،مرحله،درصد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نوشادی صبح پنج شنبه در مراسم آغاز مراسم کلنگ زنی خط انتقال گاز دشتک به نهبندان، بیان کرد: اعتبار در نظرگرفته شده برای مرحله اول این طرح سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: این طرح از بزرگترین طرح‌های وزارت نفت بوده که مرحله اول آن شامل ساخت مخزن مسیر بوده که در ۹۰ کیلومتری انتهای مسیر اجرا می‌شود.
نوشادی با بیان اینکه مرحله دوم طرح خط انتقال گاز دشتک به نهبندان هشت ماه بعد اجرا خواهد شد، گفت: مدیریت مصرف در کنار اجرای پروژه‌های شرکت ملی گاز ایران همواره مورد توجه قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد مصرف گاز کشور در بخش صنعتی و ۵۰ درصد خانگی و تجاری است، افزود: مصرف گاز خانگی و تجاری در اوج کشور به ۸۰ درصد می‌رسد.
نوشادی با بیان اینکه نگاه ما در اجرای برنامه‌ها خدمت رسانی است، گفت: از شهروندان خواستاریم مدیریت مصرف گاز را از خانه‌ها شروع کنیم.