خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش فدراسیون فوتبال به حضور ویلموتس با بادیگارد در تهران

مهر | ورزشی | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 11:22
سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال به حضور مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی با یک بادیگارد در تهران واکنش نشان داد.
فدراسيون،ويلموتس،فوتبال،ملي،تيم،شكوري،شرايطي

به گزارش خبرنگار مهر، قرارداد فدراسیون فوتبال ایران با مارک ویلموتس در شرایطی به امضا رسید که رسانه‌های بلژیکی هر روز زوایای جدیدی از این قرارداد را منتشر می‌کنند.
در شرایطی که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود ویلموتس با خودش دو دستیار به ایران می‌آورد اما تا الان و طبق خبرهای منتشر شده در رسانه‌های بلژیک، ویلموتس چهار دستیار خارجی خواهد داشت.
نکته عجیب دیگر حضور سرژ بورلی بادیگارد ویلموتس در تهران است.
در شرایطی که این فرد در جلسه سرمربی تیم ملی و دستیارانش هم در تهران حضور داشت و فدراسیون فوتبال حرفی از آن به میان نیاورده بود، شب گذشته یک سایت بلژیکی از ماهیت بورلی رونمایی کرد.
فدراسیون فوتبال خواسته یا ناخواسته در اعلام شرایط قرارداد ویلموتس و افرادی که وی را در تیم ملی ایران همراهی می‌کنند، شفاف سازی نمی‌کند.
خبرنگار مهر برای پیگیری این موضوعات با ابراهیم شکوری سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال تماس گرفت.
شکوری ابتدا اعلام کرد که هر صحبتی در این زمینه در تمرین تیم ملی صورت می‌گیرد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا فدراسیون فوتبال درباره مسائل مرتبط با تیم ملی شفاف سازی نمی‌کند، گفت: مگر چه اتفاقی افتاده است؟
شکوری درباره حضور محافظ ویلموتس در تهران و تعداد دستیاران خارجی وی گفت: لطفاً با روابط عمومی فدراسیون هماهنگ کنید.
در جلسه بعدازظهر امروز ملی در این خصوص صحبت می‌شود.