خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست سنگین برزیل مقابل سنگال/ آلمان باز هم باخت- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 31 خرداد 1402 - 01:11
تیم های ملی آلمان و برزیل در دیدارهایی دوستانه مقابل رقبای خود مغلوب شدند.
دقيقه،صفر،دوستانه،برزيل،ملي،سنگال،گلزني،كلمبيا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سه‌شنبه شب در نقاط مختلف جهان دیدارهایی دوستانه برگزار شد که در مهمترین آنها تیم‌های ملی آلمان و برزیل مقابل رقبای خود تن به شکست دادند.
تیم ملی آلمان در ورزشگاه ولتینز آره‌نا شهر گلزن‌کرشن میزبان کلمبیا بود و این دیدار را با نتیجه 2 بر صفر به میهمانش باخت.
لوئیس دیاس در دقیقه 54 و خوان کوادرادو در دقیقه 82 (پنالتی) برای کلمبیا گلزنی کردند.
این دومین شکست متوالی ژرمن‌ها پس از باخت‌شان در بازی دوستانه قبلی برابر لهستان بود.
در ورزشگاه ژوزه آلوالاده شهر لیسبون پرتغال هم تیم ملی برزیل که به مصاف سنگال رفته بود با نتیجه 4 بر 2 مغلوب حریف آفریقایی‌اش شد.
حبیب دیالو در دقیقه 22، مارکینیوش در دقیقه 52 (گل به خودی) و سادیو مانه در دقایق 55 و 7+90 (پنالتی) برای سنگال گلزنی کردند و لوکاس پاکتا در دقیقه 11 و مارکینیوش در دقیقه 58 دو گل برزیل را به ثمر رساندند.
نتایج سایر بازی‌های دوستانه به شرح زیر است:
ژاپن 4 - پرو یک
کره جنوبی یک - السالوادور یک
چین 2 - فلسطین صفر
ویتنام یک - سوریه صفر
مالزی 10 - پاپوا گینه نو صفر
مونته‌نگرو یک - جمهوری چک 4
الجزایر یک - تونس یک
انتهای پیام/