سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فردا رونمایی رسمی از نکونام و دستیارانش

مهر | ورزشی | سه شنبه، 30 خرداد 1402 - 15:01
جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال از فردا به صورت رسمی کارش را در این تیم آغاز می‌کند.
نكونام،باشگاه،استقلال،انتخاب،جواد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیران باشگاه استقلال سرانجام بعد از چند هفته مذاکره با گزینه‌های مختلف، جواد نکونام را به عنوان سرمربی جدید استقلال انتخاب کردند.
انتخاب نکونام در حالی صورت گرفته است که تا این ساعت (۱۴:۳۰) باشگاه استقلال هنوز به صورت رسمی خبری در این خصوص منتشر نکرده است.
با این حال حجت کریمی در تماس با اخبار ورزشی در شبکه سه انتخاب نکونام را تایید کرد.
در شرایطی که تصور می‌شد مدیران استقلال امروز از جواد نکونام و دستیارانش با حضور در ساختمان این باشگاه رونمایی می‌کنند اما این موضوع ظاهراً به فردا موکول شده است.
در این ارتباط علی امیری معاون باشگاه استقلال هم در مقابل ساختمان این باشگاه در واکنش به هوادارانی که در حمایت از نکونام تجمع کرده و منتظر سرمربی جدید تیمشان بودند، گفت: نکونام امروز نمی‌آید و امروز اتفاقی نمی‌افتد.
گفته می‌شود نکونام علاوه بر کیانوش رحمتی و مهدی هاشمی نسب، دو دستیار اسپانیایی هم به کادر فنی خود اضافه خواهد کرد.