ورزش بوکس کردستان "حامی" ندارد؛ از لحاظ امکانات واقعا ضعیف هستیم- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
رئیس هیئت بوکس کردستان به وضعیت و مشکلات پیش روی فعالیت این رشته ورزشی در استان پرداخت.

مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با اشاره به آخرین وضعیت بوکس استان کردستان، از برگزاری مسابقات بوکس استانی به صورت ماهانه در دو رده سنی و اردوهای مشترک خبر داد و اظهار داشت: بر اساس تصمیم شورای راهبردی فدراسیون بوکس مقرر شده که مسابقات بوکس مناطقبندی و سطح کشور به 8 منطقه تقسیم شود.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان، زنجان، قزوین و همدان در یک گروه و در منطقه 3 قرار گرفتهاند، گفت: از هفته آینده مسابقات استانی تبدیل به مسابقات منطقهای شده و با حضور تیمهای مناطق برگزار خواهد شد.
رئیس هیئت بوکس استان کردستان با بیان اینکه اگرچه به صورت ماهیانه مسابقات استانی نتایج خوبی داشته اما باید برای پیشرفت بیشتر، حداقل دو مسابقات فرااستانی با استانهای همجوار نیز داشته باشیم، خاطر نشان کرد: براساس آمار رسمی، اکنون 3 هزار و 287 نفر زیرپوشش بیمه این رشته ورزشی در کردستان بوده در حالیکه در سال 99 زمان بر عهده گرفتن این مسئولیت، این آمار یکهزار و 187 نفر بود.
وی از فعالیت 13 باشگاه خصوصی بوکس در کنار باشگاههای دولتی در سطح استان خبر داد و افزود: این باشگاهها مجوز رسمی داشته و زیر نظر هیئت فعالیت میکنند.
ابراهیمی در پاسخ به این سؤال با توجه به اینکه 10 شهرستان در استان وجود داشته که احتمال میرود برخی از باشگاهها به صورت غیرقانونی فعالیت کنند، بیان کرد: باشگاهها در قالب هیئت فعالیت کرده و اکنون فعایتها را به سمت بخشها سوق دادهایم.
وی پرورش و اعزام ورزشکاران کردستانی به اردوهای تیم ملی را جزو برنامههای اولویتدار عنوان و اظهار کرد: اکنون در رده نوجوانان 9 نفر کردستانی به اردوی تیم ملی راه یافته که شاید استانی همچون همدان یک نفر اعزامی هم نداشته و استانهای همجوار نیز دو نفر بیشتر نداشته باشند.
این یک فرصت است که استانی همچون کردستان به اندازه 4 استان اردونشین داشته باشد اما متأسفانه از 9 نفر تنها یک نفر(سارو کسنزانی) توانست که در اردو ثابت بماند.
رئیس هیئت بوکس استان کردستان با ابراز خرسندی از اینکه این هیئت در رده پایه بسیار خوب عمل کرده و اکنون شاهد سه برابری جمعیت بوده و در اردوها با نظر و تشخیص فدارسیون، بیشترین تعداد اعزامی داشتهایم، اذعان کرد: علیرغم وجود این پتانسیلها با مشکلات عدیدهای از جمله نبود خوابگاه جهت اسکان ورزشکاران در اردوهای یک ماهه و مستمر و آمادگی آنان جهت حضور موفق و فیکس در اردوهای تیمملی مواجهایم.
وی با اشاره به اینکه اکنون دو بوکسور کردستانی در تیم منتخب ایران جهت اردوی مشترک با تیم عراق حضور دارند، عنوان کرد: از سرپرست جدید ورزش و جوانان کردستان انتظار میرود که مشکل نبود خوابگاه ورزشی را دنبال کنند.
اگر حمایتهای این دستگاه به صورت مستمر و حتی کوتاه مدت هم باشد در رشتههای قهرمانپرور همچون بوکس ورزشکار المپیکی خواهیم داشت اما متأسفانه ورزشکاران با دست خالی و تنها با حمایت مربیان و هیئت فعالیت میکنند.
رئیس هیئت بوکس استان کردستان با اذعان به اینکه واقعاً کردستان از لحاظ امکانات ضعیف بوده و این در حالیست که ورزشکاران این خطه مستعد قهرمانی و المپیکی بودن هستند، ابراز داشت: هدفمان این نیست که ورزشهای دیگر نابود و یا نادیده شوند بلکه میتوان با برنامهریزی روی رشتههای ورزشی قهرمانی، قهرمان خوبی به ردههای بالاتر معرفی کنیم.
انتهای پیام/481/