خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تروریست بارز در حومه درعا به دام افتاد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 30 خرداد 1402 - 14:28
منابع سوری از دستگیری یک سرکرده گروه تروریستی و هلاکت یک عنصر دیگر در جریان عملیاتی منحصر به فرد در حومه درعا خبر دادند.
تروريستي،منبع،امنيتي،سركرده

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع امنیتی سوری به سانا اعلام کرد که یک سرکرده گروه تروریستی به دام افتاده است.
این منبع امنیتی تاکید کرد که در جریان عملیاتی ویژه از سوی نیروهای امنیتی سوریه در حومه درعا یک سرکرده بارز تروریستی دستگیر و یک تروریست دیگر هم به هلاکت رسید.
منبع امنیتی مذکور افزود: این سرکرده تروریستی که دستگیر شده است در اقدامات تروریستی دست داشته است.
همچنین مقادیر سلاح از آنها کشف و ضبط شد.
این منبع امنیتی تاکید کرد: این عملیات ویژه در حومه شهر شیخ مسکین در حومه درعا رخ داد.
منبع سوری افزود: اعضای این گروه تروریستی هفته گذشته سه عملیات تروریستی انجام داده بودند که بر اثر آن دو نیروی پلیس سوریه و یک نیروی ارتش این کشور کشته شدند.
عناصر این گروه تروریستی برای عملیات تروریستی از موتور سیکلت استفاده می کردند تا به آسانی بتوانند جابجا شوند.