آمار سازش زوجین در استان مرکزی به 40 درصد رسید- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: آمار سازش زوجین در استان مرکزی به 40 درصد رسید.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی ظهر امروز در آیین تحلیف موسسین و مشاورین مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان مرکزی، اظهار داشت: زیربنای اجتماعات بزرگ جامعه بشری خانه و خانواده است، اگر خانوده معقول و منطقی و شایسته باشد خروجی آن انسانهایی میشود که در هر جایگاهی قرار گیرد درخشش خاصی دارد و اگر انسان تربیت و اصالت خانوادگی برجسته داشته باشد، افتخاری برای عالمیت انسانی است.
وی افزود: امامین انقلاب از خانوادههای بزرگ هستند، اما چه شده است که خانوده باید جایگاه پرورش انسان دچار مشکل شده است؟
و باید بدانیم کجای کار را اشتباه رفتهایم و ازدواجی که باید منتهی به آرامش شود، وجود ندارد، در حالی که اگر زندگی بر مبنای تعالی عقلانی باشد به گلستانی تبدیل میشود که هر انسانی از آن لذت میبرد و بهرهمند میشود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: اگر چتر و پناهگاه خانوده دچار بحران شود بیشترین صدمات به جوانان و فرزندان وارد میشود، در زندگی نگرانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد و اگر تبدیل به بحران شود، نتیجه آن فروپاشی نهاد خانوده میشود در این راستا دادگستری اقدام به تشکیل مراکز موسسات مشاوران خانواده داشته تا در حوادث در کنار زوجین قرار گیرد.
موسوی بیان کرد: نقش مشاوران مانند امدادگران در بحران است، یک مشاور ماهرشان بالایی دارد تا نقاط قوت زوج را متذکر شود، یکی از بهترین راهکارها در اختلافها ریشهیابی است چرا که موجب پایداری زندگی زوجین میشود.
وی ادامه داد: در سال 98 تا 99 تنها 20 درصد مصالحه وجود داشته در حالی که سال 1401 به 40 درصد رسیده و سازش پایدار به حدود 72 درصد رسیده است، بنابراین باید در راستای برگزاری کلاسهای آموزشی برای مشاوران در راستای ارتقای افزایش دانش مشاوران اقدام شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: مهمتر از دانش، مهارت و تجربه مشاوران است که باید به زوجین منتقل شود تا مرکز مشاوران سوهان روح زوجها نباشند، بنابراین اگر سال گذشته 40 درصد صلح و سازش پایدار وجود داشته امسال با افزایش تجارب علمی و نیروی انسانی باید صلح و سازش پایدار افزایش پیدا کند.
موسوی خاطرنشان کرد: لازم است در ارزشیابی موسسههای مشاوره یک سنجشیابی در سطح کشور وجود داشته باشد، برای اینکه مرکز استان از حیث مشاوران برخوردار تر باشد بهزودی مجتمع تخصصی محاکم خانوده تاسیس میشود.
ثبات خانواده مهمترین بحث در راستای رسیدن به تعالی خانواده
محسن خیرمند، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان مرکزی در این آیین، اظهار داشت: امید است بتوانیم در راستای برنامههای تحول قوه قضائیه و در راستای افزایش عمر زندگی، کاهش طلاق و سازگاری زندگی قدمهای پر خیر و برکت برداشته شود.
وی افزود: در راستای رسیدن به تعالی خانوده، مهمترین بحث ثبات خانواده است که باید شکل گیرد، امیدواریم این مراکز در راستای اجرای سیاست بزرگ قوه قضاییه و در راستای افزایش تعامل و تثبیت زندگیها گام بردارد.
انتهای پیام/711/