خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3 هزار و 619 جوان خراسان جنوبی در صف تسهیلات ازدواج- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 خرداد 1402 - 13:14
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از وجود چهار هزار و 414 نفر متقاضی تسهیلات ازدواج خبر داد که 759 نفر آنها تسهیلات گرفته و بقیه در صف تسهیلات ازدواج هستند.
ازدواج،جوانان،خراسان،جنوبي،تسهيلات،استان،زمينه،كشور،دريافت،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی قناد امروز ظهر امروز در نشست خبری هفته ازدواج، اظهار داشت: سال 1400، 82 درصد متقاضیان، سال گذشته 77 درصد و تا پایان اردیبهشت امسال 18 درصد متقاضیان دریافت تسهیلات ازدواج در خراسان جنوبی این تسهیلات را دریافت کرده‌اند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تا پایان اردیبهشت سال جاری چهار هزار و 414 نفر در استان متقاضی دریافت این تسهیلات بودند، افزود: 795 نفر از آنها این تسهیلات را دریافت کرده و سه هزار و 619 نفر هم در صف دریافت تسهیلات ازدواج هستند.
وی با بیان اینکه در استان در این زمینه یک میلیون و 620 هزار و 100 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است، عنوان کرد: جشن وصال امشب همراه با برگزاری مراسم گلریزان با کمک خیرین برای تهیه جهیزیه دختران مناطق محروم نهبندان با تقدیر از 19 فرد و نهاد، همچنین فردا در فردوس همزمان با جشن وصال کشوری و اعطای زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و جشن وصال 50 زوج در امامزاده طبس و در دیگر شهرهای استان در هفته ازدواج برگزار می‌شود.
قناد تصریح کرد: 20 کارگاه رایگان پیش از ازدواج در خراسان جنوبی در هفته ازدواج برگزار می‌شود و در سال گذشته 451 مشاوره رایگان با اختصاص 141 میلیون تومان انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: اختصاص 20 درصد از ظرفیت دستگاه‌های دولتی برای ازدواج جوانان، یکی از مهمترین اقدامات در سال 1402 برای انجام ازدواج آسان است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این نشست خبری گفت: 55 مرکز فعال در انتخاب همسر در کشور وجود دارد و در آینده نزدیک یک مرکز در خراسان جنوبی هم راه‌اندازی می ‌شود.
قطبی با اشاره به اینکه مشاوره قبل از ازدواج باید فرهنگ سازی شود افزود: در ارتباط با اختصاص 20 درصد ظرفیت‌های دستگاه‌های دولتی برای ازدواج جوانان، تا کنون 70 ظرفیت شناسایی شده که بعد از بررسی مجدد، اطلاعات لازم در این زمینه در پرتال فرمانداری‌های استان قرار داده خواهد شد تا زوجین بتوانند با برقراری ارتباط با فرمانداری‌ها از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه جشن‌های وصال در 11 شهرستان خراسان جنوبی و حتی بعضی از شهرها با اختصاص 330 میلیون تومان در هفته ازدواج برگزار می‌شود، اظهار داشت: حدود سه هزار نفر از جوانان شاغل در دستگاه‌های دولتی استان ازدواج نکرده‌‌اند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: در جشنواره مطلع مهر 200 نفر از جوانان شاغل در کارگاه‌های آموزشی شرکت کردند تا با طرح مباحث تسهیلگری ازدواج، جوانان راحت‌تر بتوانند ازدواج کنند.
قطبی متذکر شد: هدف از هفته ازدواج، ترویج ازدواج آسان با فرهنگ سازی برای الگو سازی و تسهیلگری در این زمینه است.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا ازدواج‌ها به راحتی انجام می‌شد، تصریح کرد: ازدواج آسان با توجه به چهار ویژگی آگاهانه، به موقع، آسان و پایدار انجام می‌شود که در این راستا کارگاه‌های آیین همسرداری برگزار می‌شوند.
به گفته وی در استان‌های شرقی و غربی کشور با توجه به نقشه ازدواج کشور، وضعیت ازدواج‌ها بهتر و مرکز کشور از این نظر قرمز است که این موضوع نشانگر آن است که هر چند در مرکز کشور شرایط اقتصادی بهتر است، اما از آن جای که گره‌های ذهنی و مسائل فرهنگی و اجتماعی در این زمینه موثرند، وضعیت ازدواج در مرکز کشور مناسب نیست.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: با وجود این که الگوهای مانند ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) و ائمه اطهار داریم که الگوهای آسمانی در این زمینه هستند، الگوگیری از فرهنگ غربی، مشکلاتی در این زمینه به وجود آورده است.
انتهای پیام/251/