خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله هروئین در فارس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 خرداد 1402 - 12:34
شیراز- جانشین فرمانده انتظامی فارس از کشف ۱۴۶ کیلو و ۳۰۰ گرم هروئین در عملیات مشترک با پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی خبر داد.
كاميون،فارس،پليس،هروئين،مأموران

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یوسف ملک‌زاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با تلاش مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان «خراسان رضوی» و انجام اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند فردی با یک دستگاه کامیون در محور «اصفهان-شیراز» در حال انتقال یک محموله هروئین است که موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فارس قرار گرفت.
ملک زاده تاکید کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس پس از هماهنگی با مرجع قضائی به این محور اعزام و با ایجاد تور ایست و بازرسی موفق شدند، کامیون مذکور را شناسایی و آن را متوقف کنند.
جانشین فرمانده انتظامی فارس با بیان اینکه در بازرسی از این کامیون ۱۴۶ کیلو و ۳۰۰ گرم هروئین کشف شد، گفت: راننده دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.