خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشای پولشویی خانواده‌ بایدن در شرکت گاز اوکراینی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 29 خرداد 1402 - 21:40
نامه‌های الکترونیک فاش شده از سوی یک شرکت گاز اوکراینی، نشان می‌دهد که جو بایدن رییس جمهور آمریکا و پسرش در پولشویی این شرکت مشارکت داشته اند.
مالت،كشور،اوكرايني،بسته_شد،شركت

به گزارش مشرق به نقل از دیلی میل، هانتر بایدن و یک شرکت گاز اوکراینی در ایجاد حسابی در یک بانک خارجی که پس از تحقیقات پولشویی بسته شد، مشارکت داشتند.
نامه‌های الکترونیک به دست آمده از شرکت گاز اوکراینی بوریسما، که در سال ۲۰۱۴ پسر رئیس‌جمهور فعلی آمریکا را استخدام کرد، حسابی با او در مالت ایجاد کرد که بعدها در پی تحقیقات مالی بسته شد.
بر اساس محتوای گزارشات افشا شده، مالک شرکت اوکراینی ۱۰ میلیون دلار برای هانتر و پدرش ارسال کرده بود.
دستگاه قضایی کشور مالت از یک معامله مشکوک در مورد فروش یک سکوی نفتی از سوی بوریسما خبر داده است.
روزنامه تایمز کشور مالت در دسامبر ۲۰۲۰ گزارش داده بود که در پرونده دادگاه این کشور برای میکولا زولچفسکی، مالک بوریسما معلوم شده که وی در سال ۲۰۱۴ برای شهروندی مالت درخواست داده است.
در سال ۲۰۱۴ نیز زلوچفسکی و بوریسما از سوی دستگاه قضایی کشور انگلیس نیز مورد پیگرد قانونی قرار گرفته بودند که البته این پرونده بدون نتیجه بسته شد.