خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شولتز: جنگ در اوکراین فعلا پایان نمی‌یابد!

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 29 خرداد 1402 - 16:56
صدراعظم آلمان اعلام کرد که غرب باید آماده به درازا کشیدن جنگ در اوکراین باشد.
آلمان،صدراعظم،اوكراين،ادامه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، صدراعظم آلمان تلویحاً به تاکید غرب بر جنگ‌افروزی در اوکراین اذعان کرد.
«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز دوشنبه، در اظهاراتی با محوریت جنگ‌افروزی اعلام کرد که غرب باید سیاست خود را به گونه‌ای تنظیم کند که درگیری در اوکراین ممکن است برای مدت نامحدود ادامه یابد.
صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری مشترک با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو گفت: باید خودمان را آماده کنیم که اقدام روسیه می‌تواند برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.
شولتز خطاب به استولتنبرگ گفت: این همان چیزی است که ما باید برای آن آماده شویم و سیاست خود را به آن سمت سوق می‌دهیم.
صدراعظم آلمان، بدون اشاره به مداخلات ناتو در نبرد اوکراین، ادامه داد: آلمان تا زمانی که لازم باشد به حمایت سرسختانه از اوکراین ادامه خواهد داد.
شولتز در عین حال مدعی شد که بدیهی است که ناتو به یک طرف درگیری تبدیل نخواهد شد.