خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت ۶ میلیاری طلا در سبزوار/ سارقان در سمنان دستگیر شدند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 29 خرداد 1402 - 16:06
سبزوار ـ فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار از شناسایی و دستگیری ۴ متهم به سرقت طلا از خانه‌های مسکونی در این شهرستان خبر داد.
سبزوار،سرقت،استان،سمنان،فقره

سرهنگ حسین بیات مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت طلا از منازل مسکونی در سبزوار تیم‌های مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این فرماندهی در تحقیقات گسترده و اقدام اطلاعاتی خود دریافتند که ۴ مرد جوان از استان دیگری به سبزوار آمده و پس از دستبرد به خانه‌های مسکونی از سبزوار به استان سمنان متواری شده اند.
فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی ۴ متهم پرونده را شناسایی و رد زنی و بعد از هماهنگی با مراجع قضائی در استان سمنان دستگیر و به شهرستان سبزوار منتقل کردند، افزود: متهمان در تحقیقات اولیه تاکنون به ۳ فقره سرقت طلا به ارزش ۶ میلیارد ریال در شهر سبزوار اعتراف کرده اند.
وی افزود: متهمان بعد از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.