سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آرامش نسبی در سودان در پی برقراری آتش بس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 29 خرداد 1402 - 11:57
برقراری آتش بس سه روزه در سودان آرامش نسبی در این کشور را به دنبال داشته است.
انساني،سودان،بس،آتش،اجراي،دست

به دنبال آغاز اجرای آتش بس سه روزه بین ارتش و نیرو‌های واکنش سریع سودان، آرامش نسبی در این کشور برقرار شده است.
این آتش بس با میانجیگری آمریکا و عربستان سعودی به دست آمد.
طرفین درگیر متعهد شدند در طول اجرای آتش بس از هرگونه اقدام نظامی خودداری کنند و اجازه تردد و نقل و انتقال کمک‌های انسانی را بدهند.
این توافق در آستانه کنفرانس بین المللی به دست آمد که از امروز برای هماهنگی کمک‌های انسانی به سودان در ژنو برگزار می‌شود.
از سوی دیگر نایب رئیس شورای حاکمیتی سودان اعلام کرد عبدالفتاح البرهان و محمد حمدان دقلو (حمیدتی) در دیداری، توقف جنگ و انجام فعالیت‌های انسانی و سیاسی را بررسی می‌کنند.
ساز و کار سه جانبه در سودان بر ضرورت شدید به آتش بس انسانی دائمی برای فراهم شدن زمینه ارسال کمک‌های انسانی به میلیون‌ها سودانی تاکید کرد.