خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تماس مورینیو با ستاره پی‌اس‌جی، به رم بیا

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 17:44
ژوزه مورینیو با مارکو وراتی، هافبک بازیساز پاری‌سن‌ژرمن تماس گرفته و شخصا با او حرف زده تا این ستاره ایتالیایی را برای پیوستن به رم قانع کند.
رم،باشگاه،قرضي،ايتاليايي،پايتخت،ايتاليا

چند روز پیش رادیو رم گزارش کرد باشگاه رم با پاری سن ژرمن تماس گرفته و درباره مارکو وراتی پرس و جو کرده است، بازیکنی که به نظر می‌رسد قصد ترک پایتخت فرانسه را دارد.
این هافبک ۳۰ ساله ایتالیایی فصل قبل تقریبا سه هزار دقیقه در ۳۸ بازی برای پی‌اس‌جی به میدان رفت و از ارکان اساسی این باشگاه به ویژه در خط میانی بود اما به نظر می‌رسد درباره آینده‌اش در باشگاه دچار تردید شده و به بازگشت به ایتالیا فکر می‌کند.
حالا روزنامه کوریره دلا سرا، چاپ ایتالیا گزارش کرده که مورینیو شخصا به وراتی زنگ زده تا درباره پیوستن او به رم حرف بزند و این ستاره ایتالیایی را قانع کند به جمع قرمزپوشان پایتخت ملحق شود.
رم رابطه بسیار خوبی با پاری‌سن‌ژرمن دارد و برای جذب وراتی می‌تواند روی این رابطه خوب حساب کند، اما یکی از مشکلاتی که سر راه این جابجایی وجود دارد، حقوق بالای این بازیکن 30 ساله است که احتمالا رم از پس پرداخت آن برنمی‌آید.
به این ترتیب، رم به دنبال این است که ابتدا وراتی را با یک قرارداد قرضی از پاریسی‌ها بگیرد و بندی را در آن قرار دهد که به رم اجازه می‌دهد در پایان مدت قرارداد قرضی، وراتی را به صورت دایمی جذب کند.