خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش باریستایی تهران- اخبار بازار تسنیم

تسنیم | بازار | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 16:15
آیا تا بحال به کافه که رفته اید دلتون خواسته جای کسی باشید که در حال تهیه و سرو قهوه ها و گلاسه هاست و وقت سر خاروندن هم نداره؟
كافه،قهوه،پارس،يه،آموزش،دوره،تهران،استخدام،انواع،مديريت،شراي ...

فکر می کنید تحمل اینکه روزی حداقل 6 الی 7 ساعت برای تهیه قهوه بایستید و کار کنید رو دارید؟
اصلا باید ببینید قهوه و تهیه قهوه رو دوست دارید؟
بله، شغل باریستایی از دور جذاب و مفرح بنظر می آید و خیلی ها بدون اینکه به شرایط سختی که ممکنه داشته باشه، فشار کاری تو روزای خاص مثل ولنتاین، سرپا ایستادن مداوم، امکان سوزوندن دستتون با بخار آب جوش و دستگاه ها، شکستن لیوان در دست و ...
خیلی اتفاقات و خطرات دیگه به سراغ این کار میان و متاسفانه بعد از هزینه کردن و شرکت تو کلاس های آموزش باریستایی تهران و بعد کارورزی و استخدام بعد از مدتی بی علاقه و بی انگیزه می شوند و بعد کارشان را رها می کنند؛ پس بهتر است قبل از انتخاب یک شغل مثل باریستایی، هم خوبی ها و هم بدی هایش را ببینیم البته کسی که عاشق قهوه و درست کردن قهوه است هیچ وقت کارش را رها نمی کند و آموزش باریستایی در تهران را با عشق کار کردن در کافه می گذراند و بعد از گرفتن مدرک باریستایی از یه آموزشگاه معتبر آماده کار کردن و استخدام تو کافه های کوچیک و بزرگ میشه؛ روی لینک دوره آموزش باریستایی ضربه بزنید تا با کافی پارس یکی از معتبرترین آموزشگاه ها در تهران و کرج آشنا شوید.
در دوره آموزش باریستایی تهران فقط کسانی که در تهران و شهرهای اطراف زندگی می کنند در کلاس ها شرکت نمی کنن بلکه از همه نقاط ایران برای گذراندن این دوره ی فوق العاده و بی نظیر با شرایط عالی به تهران می آیند و زیر نظر بهترین و مجرب ترین اساتید آموزش می بینند تا بتوانند پس از موفقیت و طی کردن سرفصل های فوق العاده و دریافت مدرک بین المللی دوزبانه و ترجمه شده که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای و آکادمی پارس می باشد در بهترین کافه ها و کافی شاپ های شهر خودشان استخدام شوند یا از شرایط فوق العاده ای که کافی پارس برای اعطای نمایندگی قرار داده استفاده کنند؛ نمایندگی کافی پارس بدین شرح است که کافی پارس با همکاری یکی از بانک های معتبر به تعداد محدود به کسانی که قصد داشتن نمایندگی کافی پارس را دارند،50 % از هزینه بازگشایی و خرید تجهیزات آن را با بازگشت طولانی مدت و سود سالیانه 25% به داوطلب می دهد و برای دریافت این پول هم نیازی به سند و ضامن هم نیست و فقط با داشتن یک دسته چک کارها انجام می شود، این یکی از شرایط ایده آلی هستش که می تونید برای اطلاعات بیشتر از نمایندگی کافی پارس روی لینک کیلیک کنید.
به طور کلی، باریستا شدن پروسه طولانی ای ندارد، در آکادمی پارس با سرفصل هایی که برایتان در نظر گرفته اند شما با علم تئوری قهوه آشنا می شوید، انواع دانه های قهوه را می شناسید، انواع رست قهوه و رنگ آنها را یاد می گیرید و طعم هایی که از نژادهای مختلف با رست های گوناگون بوجود می آید را به خاطر می سپارید، کار با دستگاه های اسپرسوساز صنعتی و ابزار و تجهیزات مرتبط به اون و انواع دم افزارهای جدید و اونهایی که مستقیم روی حرارت قرار می گیرند را از نزدیک می بینید، با آنها کار می کنید، قهوه تهیه و سرو می نمایید و این کار را آنقدر تکرار می کنید تا استاد مهر تایید بر قهوه شما بزند، اما حرفه ای شدن در حوزه قهوه نیاز به گذروندن دوره های طولانی کارآموزی و البته به دست آوردن تجربه و مهارت در این کار دارد و فراموش نکنید که آموزش های آکادمیک به تنهایی برای حرفه ای شدن شما کافی نمی باشد و نیاز به تجربه و کار کردن درین زمینه دارید، به همین خاطر پیشنهاد می شود در دوره آموزش باریستایی تهران کافی پارس شرکت کنید.
می خواهیم درین پاراگراف به برخی از توانایی های مهم یه باریستا اشاره کنیم که خیلی هاشون ذاتی هستند و باقی آن اکتسابی اما این دلیل بر این نمی شود که نتوان روی مواردی که در ذاتتان وجود ندارد کار نکنید!
-توانایی کار کردن موقع فشار کاری
-آرامش داشتن و هل نشدن موقع شلوغی کافه
-بهره وری بالا از توانایی ها
-مدیریت استرس و هوش هیجانی
-خلاقیت و صاحب نظر بودن مثلا درباره یه آیتم جدید در منوی کافه
-انعطاف پذیری در برابر همکاران، مدیریت کافه، مشتری ها، شرایط بحرانی و ...
-سرعت در کار کردن در عین دقت و ظرافت در کار بدون خطا
-داشتن شخصیتی مسئولیت پذیر و قابل اطمینان که برای رسیدن به این جایگاه باید خصوصیات مثبت زیادی رو تو خودتون پرورش بدید تا بتونید اعتماد صاحب کافه و مدیریت کافه و سرباریستا رو جلب کنید و برای پیشرفت و رسیدن به جایگاه بالاتر تمام تلاشتان را بکنید:
-به موقع و زودتر از تایم کاری در محل کافه حاضر شدن
-وقت شناسی
-حرفه ای عمل کردن و اجتناب از مسائل حاشیه ای
-انجام دستورها آنطور که خواسته شده
-خوشرو و خوشرفتار با همکاران و مشتریان
-همیشه تمیز و آراسته
-مهارت در خرید مواد اولیه مثل دانه قهوه، شکر، بستنی و ...
در هر حال بعد از گذروندن دوره آموزش باریستایی تهران شما تبدیل می شید به یه باریستای ماهر و متخصص که اگه تمایل داشته باشید می تونید از طرف کافی پارس به کافی شاپ یا کافه های معتبر معرفی بشید تا اول بعنوان کارآموز یه مدت کار کنید و بعدا اگر کارتون خوب بود و تونستید توجه سرباریستا و مدیریت کافه رو جلب کنید شما رو استخدام خواهند کرد و صاحب شغل می شید، ممکنه یه سری امتحان ها درباره قهوه بخوان از شما بگیرن که می تونه شامل موارد زیر بشه:
-درست کردن دمنوش با موکاپات
-عصاره گیری قهوه اسپرسو به بهترین شکل ممکن با عطر و طعم عالی
-آماده کردن انواع قهوه بر پایه اسپرسو به بهترین نحو
-درست کردن فوم شیر به غلیظ ترین حالت ممکن
-لاته آرت برای طراحی انواع لاته و کاپوچینو و ارائه طرح های خلاقانه و مبتکرانه از خود
-آشنایی با آیس کافی ها و طرز تهیه آنها و ...
از نظر ظاهر هم همیشه باید آراسته و تمیز و مرتب، آن تایم و موقع شناس باشید و نظم و ترتیب را رعایت کنید و طوری رفتار نمایید که روی شما حساب کنند تا استخدام شوید.
در انتهای دوره به شما مدرک بین المللی دوزبانه و ترجمه شده زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای و آکادمی پارس داده میشه که باهاش می تونید کارهای زیادی انجام بدید مثل استخدام تو یه کافه، قبول مدیریت یه کافه، راه اندازی کافی شاپ شخصیتون و انتخاب کافه و دکور به سلیقه خودتون، استفاده از مدرک بعنوان یه امتیاز مهارتی تو مهاجرتیتون و ...، در هر صورت اگر به باریستایی و داشتن کافه علاقه دارید در کلاس های آموزش باریستایی، راه اندازی کافه و مدیریت آن در کافی پارس شرکت کنید تا آینده کاری خودتون رو تأمین کرده و بتونید کارهای بزرگی انجام بدید.
برای اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی به سایت کافی پارس مراجعه کنید و یا با مشاوران موسسه تلفنی صحبت کنید و یا بصورت حضوری به آموزشگاه کافی پارس بروید تا برای مشاوره حضوری و ثبت نام و شروع دوره اقدام نمایید.
"این مطلب تبلیغاتی است"