خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان تخصیص اعتبارات عمرانی در استان بوشهر بی‌سابقه است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 13:34
بوشهر- استاندار بوشهر با بیان اینکه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شده است گفت: این میزان تخصیص در نیمه اول سال بی‌سابقه است.
استان،دالكي،بوشهر،آينده،آبگيري،سدهاي،مسير،تلاش،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح یکشنبه در جشن ایمان و امید که در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برگزار شد اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با اتکا به مردم به پیروزی رسید و طی این سال‌ها نیز مبتنی بر رأی و اراده همین مردم اداره شده و همه موفقیت‌ها با حضور مردم محقق شده است.
وی با اشاره به دو بار سفر رئیس جمهور به استان خاطرنشان کرد: دولت اهتمام ویژه‌ای برای توسعه استان بوشهر دارد و در این راستا مصوبات خوبی برای استان رقم خورده و در تلاش برای جذب اعتبارات مصوب سفر هستیم.
استاندار بوشهر با بیان اینکه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شده است افزود: این میزان تخصیص در نیمه اول سال بی‌سابقه است و باید تلاش کنیم که در نیمه اول سال این اعتبارات هزینه شوند.
وی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها و تحقق شیرین‌سازی ۶۰ هزار مترمکعب در روز را از اقدامات مهم دولت خواند و اضافه کرد: ۱۲۵ هزار مترمکعب تأسیسات جدید آب‌شیرین‌کن نیز آغاز شده است که تحول بزرگی را در تأمین آب استان فراهم می‌سازد.
آبگیری سدهای دالکی و دشت‌پلنگ تا سال آینده
محمدی‌زاده به تکمیل سدهای باغان و خائیز اشاره کرد و افزود: این سدها نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز در شهرستان تنگستان خواهند داشت.
وی از آبگیری سدهای دالکی و دشت‌پلنگ تا سال آینده خبر داد و بیان کرد: سد دالکی به پیشرفت بالای ۵۰ درصدی رسیده است و با تلاش صورت گرفته در سال آینده آبگیری خواهند شد.
استاندار بوشهر از بهبود وضعیت راه‌های استان خبر داد و تاکید کرد: تکمیل مسیر اهرم - برازجان با جدیت در دست اجرا است و ۱۱ کیلومتر از این مسیر در هفته دولت امسال افتتاح می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسیر کنارتخته - دالکی سالانه ۳۰ کشته بر اثر تصادفات دارد افزود: این طرح نیمه کار رها شده بود که ۸۰۰ میلیارد تومان برای آن تخصیص یافت و امیدواریم سال آینده به بهره‌برداری برسد.