خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوی سودجویی و دست درازی به تالاب انزلی گرفته می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، سیاسی، استان‌ها | یکشنبه، 28 خرداد 1402 - 12:28
رشت- استاندار گیلان با اشاره به حذف گام به گام منشأ آلودگی‌های تالاب انزلی گفت: جلوی سودجویی و دست درازی به تالاب انزلی گرفته می‌شود.
تالاب،انزلي،احياي،تاكيد،گيلان،حوزه،عباسي

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی ظهر یکشنبه در کارگروه احیای تالاب بین المللی انزلی اظهار کرد: ساماندهی و احیای تالاب از دغدغه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه استان گیلان است.
وی با تاکید بر لزوم ارزیابی عملکردها در حوزه احیای تالاب انزلی افزود: ارائه گزارشی درست، منسجم و مستمر از عملکردها در حوزه تالاب مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرد.
استاندار گیلان با اشاره به ورودی‌های آلاینده و آلودگی‌های تالاب انزلی بیان کرد: جلوی ورودی‌های آلوده به تالاب انزلی یکی پس از دیگری گرفته می‌شود.
عباسی با تاکید بر اینکه شناسایی منشأ آلودگی‌ها در حوزه تالاب در اولویت است، گفت: با متخلفین و عوامل نابودگر تالاب انزلی به صورت جدی برخورد شود.
وی با اشاره به کاهش جدی آب دریای خزر، افزود: کاهش آب خزر تبعات منفی به تالاب بین المللی انزلی گذاشته است.
استاندار گیلان با تاکید بر رسوب برداری از ورودی‌های تالاب انزلی اضافه کرد: ساماندهی آبراهه‌های سنتی حاشیه تالاب انزلی در دستور کار است.
عباسی با اشاره به اهمیت هم پوشانی و هم گرایی در حوزه احیا و ساماندهی تالاب انزلی بیان کرد: انسجام فکری و عملی بین دستگاهی روند احیای تالاب را شتاب می‌دهد.
وی با تاکید بر ارائه گزارشی طبقه بندی شده از روند احیای تالاب انزلی افزود: کارهای انجام شده از سوی دستگاه‌ها در راستای احیای تالاب انزلی به صورت دسته بندی شده و منسجم ارائه شود.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه جلوی سودجویی و دست درازی به تالاب انزلی گرفته می‌شود، گفت: تالاب انزلی سرمایه عظیم ملی و بین‌المللی است و در احیا و حفظ آن همه باید بسیج شوند.